,,Ne-au propus 25 de milioane să pierdem meciul”! Andrei Iliescu și Lari Neagu îi denunță pe cei de la Gura Șuții

4576

Gura Șuții a pierdut incredibil pe teren propriu cu Ulmi (1-2), dar și poziția de lider al Ligii a 4-a. Echipa lui Titel Dinu încearcă să răstoarne rezultatul la comisii, contestând doi jucători ai Olimpicilor, ambii prezenți joi după-amiază la Disciplină. „Dacă se pierde meciul cu Gura Șuții, după câte am îndurat acolo, mă las de fotbal la Divizia D. Ne-au tratat ca pe ultimii milogi, ca pe sclavii de la care cumperi voturi pe doi mici și o bere. Prin minutul 70, primarul (n.r. Constantin Dinu) l-a trimis pe un jucător la Șeran, să-i propună 25 de milioane, pentru a pierde meciul. Eram lângă el și am auzit clar. Șeran a spus NU. La final, a venit în vestiar unul de la ei, unde am fost abordați din nou cu bani, să pierdem la contestație. În momentul ăla, am spus că dacă se întâmplă ceva, eu nu mai vin la echipă. A intervenit și Iască (n.r. Andrei Iliescu), la fel de categoric, care a spus că avem coloană vertebrală. Mă scârbește când văd cum unii vor să-i cumpere pe toți. Eu sper ca cei de la Ulmi să nu se vândă, indiferent de sumă, 25, 40 sau 45 de milioane. Am înțeles că a scris primarul (n.r. Bogdan Tița) pe grup, că desființează echipa, dacă se pierde acest meci”, ne-a abordat vineri seară Laurențiu „Lari” Neagu, unul dintre liderii echipei din Ulmi.

Iască: „Nu m-am pătat niciodată și nici n-am s-o fac”

„Așa este. La Gura Șuții ni s-au propus 25 de milioane să pierdem meciul, chiar în vestiar. Nu m-am pătat niciodată și nici n-am s-o fac. Pentru ce să vinzi? La vânzare vă asigur că nu se va ajunge, problema e alta, să nu fim lucrați”, a confirmat și Andrei „Iască” Iliescu. „Am venit cu ambii jucători la contestație și asta spune tot. Gura Șuții nu are nicio șansă să câștige contestația. Chiar nu ne interesează cine câștigă campionatul, dar nu vrem să lăsăm pantalonii jos în fața nimănui”, s-a exprimat și Vali Dan, delegatul formației din Ulmi. Cum informațiile ne-au parvenit la o oră târzie, nu ne-am permis să-i contactăm telefonic pe cei de la Gura Șuții, în special pe primarul Constantin Dinu. Dar le stăm la dispoziție pentru declarații, în orice moment.

P.S. Așteptăm o reacție urgentă, de președinte adevărat de asociație, din partea lui Tudor Emil. Dar și o reacție promptă, de președinte adevărat de comisie, din partea lui Vasile Stroe! Altfel, așteptăm să-și depună demisiile și să părăsească AJF Dâmbovița!

Urmează noi dezvăluiri: 

* „Un arbitru dâmbovițean a plecat la Prahova, unde a primit mai multe etape de suspendare. Imediat a revenit la Dâmbovița, iar sâmbătă are meci la Liga a 4-a”

* „Se pregătesc numiri importante la AJF Dâmbovița, dar unii au fost declarați persona nongrata”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here