Marcel Ghergu s-a săturat de ieșirile în decor ale colaboratorilor! „Să se oprească odată toate porcăriile astea!”

2284

Ciprian Iugulescu, directorul sportiv al clubului Chindia Târgoviște, continuă să ne adrese jigniri prin intermediul presei pe care a finanțat-o în calitate de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Mai grav este că intră cu bocancii în viețile noastre private, derapaje care vor ajunge în atenția organelor abilitate. După ce ne-a transmis mesaje porcoase, prin aceeași „poștă” electronică, acum și-a permis să ne denigreze la modul personal. „Până la vârsta asta, nu a realizat nimic în viață și nu a făcut decât să aducă jigniri și să învrăjbească oamenii din sport și susținătorii acestui fenomen la nivel județean”. Grav este că mesajul vine din partea unei persoane din conducerea clubului Chindia, care nu a retractat niciun moment jignirile transmise direct sau indirect.

Ghergu: „E prea multă denigrare! Toate frustrările astea nu se vor sfârși bine”

Până și președintele Chindiei, Marcel Ghergu, a înțeles, într-un final, că s-a întrecut limita și se dezice public de colaboratorii săi. „Nu am nimic împotrivă să vă adresați organelor competente. Nu-mi plac asemenea lucruri și m-aș bucura să se elucideze și cu asta, dar și cu altele. Să se oprească odată toate porcăriile astea! Să-și asume cine vorbește, sunt părerile lor, să răspundă pentru ce afirmații fac în mediul public. Dacă așa a declarat Ciprian, o să vedem ce trebuie făcut. Eu mă detașez de lucrurile astea, însă nici nu sunt de acord ca cineva să se lege de viața personală a unui om. Suntem judecați pentru ceea ce facem în activitatea profesională și nu e în regulă să vorbim public despre ce face fiecare acasă. E prea multă denigrare! Eu nu sunt convins că acele declarații îi aparțin lui Ciprian, dar așa au apărut, și nu e în regulă. Toate frustrările astea nu se vor sfârși bine. Mai devreme sau mai târziu, fiecare va plăti pentru greșelile lui”. Ghergu va fi prezent joi la Sport Show, pe Columna TV, de la ora 18.00.

Vom finaliza anchetele, cu orice risc!

Practicile de intimidare nu ne-au motivat traiectoria editorială, dimpotrivă, ne-au provocat să fim și mai exigenți în documentare. Lucrăm de ceva timp la o anchetă privind trecut Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, sub prezidențiatul lui Ciprian Iugulescu, iar concluziile vor fi făcute publice. Am descoperit un circuit interesant de carduri, conturi și extrageri bancare, însăilat cu martori și cu declarații. Deținem și contracte sau alte documente de mare interes, care au îngropat ulterior echipa de baschet, iar acum riscă să o înghită și pe cea de volei. Documente care au ajuns și la persoane de încredere, pentru orice eventualitate.

Lăsăm organele competente să soluționeze derapajele!

Am evitat, pe cât posibil, conflictele de breaslă, ba chiar am luat atitudine atunci când jucători de-ai Chindiei ne-au jignit colegi pe stadioane. Colegi care acum deversează mizerii, jignesc și intimidează, având destule dovezi în acest sens, puse la dispoziție de mulți oameni de sport. Vom încerca să-i ignorăm, la fel și pe alții care ne jignesc, și vom lăsăm organele competente să soluționeze aceste aspecte.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here