Mafia legitimărilor false primește o lovitură colosală! Documente-șoc, care pot dărâma conducerea AJF Dâmbovița

2328

Fotbaljudetean.info a intrat în posesia unor documente care pot reprezenta sfârșitul lui Tudor Emil ca președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Sunt două legitimații, completate și parafate în aceeași zi, pe 13 octombrie 2017, purtând parafa AJF, cu fotografia aceluiași jucător, dar având nume diferite. Pe una dintre ele apare Scorcea Laurențiu Mihai, născut pe 5 noiembrie 2003, iar pe cealaltă Ciuflea Marius Cătălin, născut pe 6 iunie 2006. Secretar al AJF Dâmbovița în acea perioadă era Cristian Catană, doar că scrisul ar fi al președintelui Tudor Emil. SportImpact.ro a contactat trei persoane care au lucrat sau lucrează îndeaproape cu șeful AJF, și toate au indicat că pe legitimații apare scrisul lui Tudor.

Două legitimații, aceeași fotografie!

Parcurgând site-ul AJF Dâmbovița, am descoperit un jucător cu numele și datele prezentate, Ciuflea Marius Cătălin, la Unirea Nucet, echipă din Seria Sud a Ligii a 5-a. Documentele publicate sunt de o gravitate extremă, provocând un seism de proporții la nivelul asociației. Tudor Emil a refuzat să comenteze în vreun fel, cum nu a avut replică nici la dezvăluirile lui Daniel Micu, delegat la CS Răcari, care a transmis public că i-a oferit mită în mod repetat. Președintele–pensionar al AJF nu a mai avut curajul să meargă la meciuri ca observator, chiar și pe la birou a ajuns mai rar. Apropiații lui susțin că dezvăluirile care îl vizează în ultima perioadă și care vin în cascadă, l-au speriat și că ia în calcul la modul serios o retragere la finalul turului de campionat.

Stroe, Negoescu și Bratu nu sunt pe placul vicepreședintelui Tuiu

În condițiile unei demisii din partea lui Tudor Emil, până la organizarea de noi alegeri, AJF Dâmbovița ar urma să fie condusă de vicepreședintele Florin Tuiu. Prezent miercuri la ședința Comitetului Executiv, Tuiu a transmis că a propus împreună cu Ionel Pitaru schimbarea lui Vasile Stroe din funcția de președinte al Comisiei de Competiții și Disciplină, unde ar trebui și membri noi. Tuiu a mai spus că nici Georgică Bratu nu e potrivit ca șef al Comisiei de Apel, unde îl vede cel mult ca membru, cum nu a agreat nici numirea lui Ioan Negoescu în postura de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița.

Reclamație din Prahova pe Lătea Georgian Gabriel

Despre scandalul dublelor legitimări s-a auzit și în Prahova, dovadă că am fost contactați de reprezentanții unei echipe din județul vecin, cu o sesizare interesantă. „Jucătorul Lătea Georgian Gabriel, născut pe 7 noiembrie 1992, apare pe site-urile oficiale ale AJF Dâmbovița și Prahova, atât la Voința Perșinari, cât și la CS Mănești 2003 Coada Izvorului. Cei de la Prahova au solicit informații prin fax la omologii din Dâmbovița, care nu au trimis datele jucătorului în cauză”. Vali Junghie, conducătorul formației din Perșinari, susține că Lătea nu mai evoluează de multă vreme la Voința și că se putea transfera oriunde dorește după doi ani de inactivitate.

Notă: Joi seară, se anunță o nouă emisiune devastatoare la Columna TV (ora 18.00). Vor veni la Sport Show, cu chef de vorbă, Dorin Nistor, secretarul AJF Dâmbovița, și Costinel Neagu, fostul secretar al Comisiei de Apel.

Foto Document: Fotbaljudetean.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here