„Lupescu nu e greu de bătut!”… Burleanu e sigur de victorie la alegerile FRF

2375

Răzvan Burleanu s-a simțit bine la vizita în Dâmbovița, unde are mulți susținători printre membrii afiliați. Președintele Federației Române de Fotbal a trecut și pe la AJF Dâmbovița, unde a fost informat că alegerile locale vor avea loc pe 25 aprilie. Burleanu a acceptat invitația lui Tudor de a fi prezent la scrutinul electoral de luna viitoare, convins că data alegerilor a fost stabilită regulamentar, prin Comitetul Executiv. Tudor Emil nu a bănuit că Răzvan Burleanu va ieși să vorbească pe acest subiect și că va fi prins în ofsaid. Un interviu cu președintele FRF poate fi parcurs marți, în Jurnal de Dâmbovița, din care am extras câteva declarații. Zilele următoare o să vorbim și cu Ionuț Lupescu, marele adversar al lui Burleanu la alegerile din 18 aprilie.

* „Ionuț Lupescu, greu de bătut? În niciun caz. Cei mai mulți dintre membri cunosc activitatea federației și a lui din perioada 2005-2011, când a fost director general în cadrul FRF, astfel încât e foarte ușor să faci o comparație. În momentul de față ai această posibilitate să compari două persoane și, în același timp, două viziuni diferite. Aici mă refer inclusiv la oamenii cu care te înconjori”

* „Nu cred că Lupescu va fi sprijinit politic. Și despre mine s-a vorbit patru ani de zile, și m-am obișnuit cu aceste minciuni, că aș fi ajuns în această funcție cu sprijin politic. Înainte de a ajunge președinte la FRF, nu am avut nicio întâlnire, cu niciunul dintre liderii partidelor politice din România.”

* „Nu m-am gândit ce voi dacă voi pierde alegerile, nici nu am vreun motiv să o fac. Sunt foarte încrezător”

* „Regret că nu ne-am calificat la Campionatul Mondial. Nu știu ce antrenor ți-ar fi putut garanta, fiindcă în același timp ar trebui să ne amintim că ultima prezență la un Campionat Mondial a fost în 1998. Asta e realitatea fotbalului românesc și a întregului sport românesc. Astăzi culegem roadele în ceea ce s-a investit acum 6-8 ani”

 

Foto: Digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here