Libertatea Urziceanca așteaptă bani de la Rapid! Aioani a debutat în fotbal ca atacant

1750

Transferul lui Marian Aioani (24 de ani) la Rapid București va aduce în contul Chindiei Târgoviște o sumă totală de 134.000 de euro. Ei bine, chiar și primul club la care a fost legitimat portarul echipei naționale a României, Libertatea Urziceanca, ar trebui să încaseze o mică sumă, din contribuția de solidaritate. De fapt, prima legitimare a lui Aioani a fost chiar la echipa din localitatea natală, operată pe 12 aprilie 2012, pe când avea 12 ani și jumătate. Chindia l-a legitimat pe 15 septembrie 2013, unde a petrecut aproape 8 ani, după care s-a transferat la Farul Constanța, alături de care a devenit campion al României, în ultimul sezon.

Cota de imagine a clubului a explodat

Pentru perioada petrecută de Marian Aioani la Libertatea Urziceanca, clubul condus de Daniel Ivan ar trebui să primească, din calculele noastre, în jurul sumei de 1.500 de euro. Nu sunt bani mulți, însă ar pica perfect pentru echipa de Liga a 4-a. Cota de imagine a clubului a crescut, în schimb, semnificativ, de vreme ce a promovat către fotbalul important un campion al României, component al echipei naționale de seniori, cu șanse mari de a prinde lotul primei reprezentative pentru Campionatul European din vară.

Fratele mai mare joacă și acum la Urziceanca

Pe Marian l-a adus la fotbal fratele lui, Marius, care joacă și acum pentru echipa noastră. La început l-am folosit ca atacant, după care l-am băgat în poartă, pentru că era cel mai înalt dintre toți. Sunt multe de discutat pe acest subiect, inclusiv legat de plecarea lui la Chindia sau de transferul la Farul. Dacă vom primi ceva de la Rapid, ar fi minunat. Orice ban contează la acest nivel. Au fost promisiuni de bani, de mingi, de echipament, dar până acum nu am primit nimic”, s-a exprimat Daniel Ivan, președintele formației Libertatea Urziceanca, nou promovată la Liga a 4-a, unde a terminat turul de campionat pe locul 7. Am atașat și  câteva imagini de pe stadionul unde a debutat în fotbal Marian Aioani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here