Amical tare pe „Eugen Popescu”! Remiză spectaculoasă între Chindia și Chiajna

1283

250 de oameni au ținut să urmărească cel mai tare amical amical al iernii pentru Chindia Târgoviște, o cifră pe care Concordia Chiajna nu o are uneori nici la meciurile oficiale. Un amical jucat la intensitatea unui joc oficial, cu implicare, orgolii și durități. Chindia a început în forță, iar Plămadă (4) a deschis rapid scorul, printr-o deviere eficientă pe șutul lui Fedele. Chiajna nu a resimțit șocul golului primit și a trecut rapid în ofensivă, marcând în două rânduri, prin Tucaliuc (22) și Gogescu (32). Repriza secundă a fost în controlul Chindiei, care a restabilit în mod corect egalitatea, după un penalty scos de Bogaciuc și transformat cu precizie de Fedele (84).

Plusuri și minusuri

Dincolo de entuziasmul din debut, Chindia a fost depășită în prima repriză, asta și pe fondul unei distribuții neconvingătoare. Improvizația cu Matiș la închidere și cu Fedele mai avansat nu a dat randament, în timp ce lateralii Cojocaru și Ursu nu s-au ridicat la nivelul dorit. Nici Zivkovic nu a fost ofertant în realizări. Lucrurile s-au schimbat în partea secundă, când au intrat doi jucători cu ruperi de ritm, Moldoveanu și Tache. În ciuda numeroaselor pierderi, Chindia a demonstrat în continuare potențial la nivelul lotului. Iustin Popescu a oferit siguranță, Plămadă rămâne un fundaș de certă valoare, Fedele se simte mai bine în fața apărării, Ioniță a intrat și el bine în meci, în timp ce Robert Moldoveanu schimbă inteligent benzile, lăsând impresia că îl avantează libertatea de mișcare, față de poziția de vârf clasic.

Golofca și Șerban ar trebui (re) ofertați!

Ideal ar fi să nu mai plece niciun jucător, chit că antrenorul ar vrea să mai renunțe la câțiva. Spre exemplu Petre, dispărut din lot, un tânăr cu potențial crescut în Academie, care va reveni, foarte probabil, la Pucioasa. În ciuda celor petrecute sau declarate, Golofca ar trebui readus la echipă, de vreme ce ar fi dispus la o regenociere salarială. Nici varianta Șerban nu ar trebui exclusă în totalitate, jucător în continuare fără echipă. Chindia are nevoie de unitate și de jucători de calitate, întrucât am văzut astăzi opțiuni modeste. Dar și un portar adus în probe, ignorat de antrenor. La ce a mai venit, dacă nu-l poți evalua într-un joc test? În schimb, alături de Jah, a revenit la echipă și Gneba, motivându-și absența prin documente medicale.

Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna 2-2 (1-2)

Marcatori: Plămadă (4), Fedele (84-pen) / Tucaliuc (22), Gogescu (32)

Chindia: Popescu – Albu, Plămadă, Memolla, R. Romeo – Matiș, Fedele, Boțogan – Cojocaru, Zivkovic, Ursu. Au mai jucat C. Dinu, Moldoveanu, Tache, Ioniță, Bogaciuc, Iorga, Anișorac. Antrenor: Diego Longo.

Chiajna: Oncescu – Corbu, Stănică, Gerson, Ispas – Dumbravă, Gogescu, Vrdoljak, Tucaliuc – Torje, Bălan. Au mai jucat Dincă, Iancu, Dima, Iordan, Ghimfuș, Hlistei, Cocoș. Antrenor: Erik Lincar.

Arbitri: Bogdan Duțu, Andreea Bădoiu și Denisa Predică.

Foto: Costinel Neagu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here