Diego Longo explică de ce a renunțat la jucători! „Erau prea mulți în decembrie”

814

Lotul Chindiei Târgoviște a suferit modificări importante în această pauză competițională. Diego Longo nu va mai avea la dispoziție jucători precum Cătălin Golofca, Andrei Șerban, Alexandru Gîț, Dorian Railean sau Christian Rutjens. Unii dintre ei au ales să plece, în timp ce la alții s-a renunțat, în urma analizei făcute de antrenorul italian. Longo a transmis că își dorește să aibă în lot fotbaliști de caracter, care să evolueze cu inima deschisă pentru formația târgovișteană.

Nu cred că toate plecările reprezintă pierderi”

Longo crede că pentru fotbaliștii săi este o onoare să evolueze pentru Chindia și nu consideră că plecările de la echipă din ultima vreme vor fi pierderi importante. „Cea mai mare problemă pentru mine este accidentarea lui Marc. Am pierdut un jucător foarte important, pe teren și în vestiar. Ne vom adapta. Au plecat mulți jucători. Cred că erau prea mulți în decembrie. Ca să faci antrenamente organizate, nu poți să ai 27-28 de jucători pe teren, eu prefer să am 20 și unul-doi juniori din academie, așa poți să lucrezi tactic. Nu cred că toate plecările reprezintă pierderi. Știu că s-a vorbit mult în această perioadă, nu am vrut să intervin, dar s-a vorbit mult despre lucruri mai puțin importante. Mi se pare o rușine să te rogi de cineva să îmbrace tricoul Chindiei. Ar trebui să fie o plăcere, să oferi și tu ceva din punct de vedere al caracterului și profesional. Ar trebui să fie o onoare să îmbraci tricoul Chindiei”, a spus antrenorul Chindiei, în cadrul emisiunii Sport Bazar.

E mai bine că a plecat Golofca”

Antrenorul italian a lămurit și situația legată de Cătălin Golofca, jucător care l-a contrat după meciul împotriva Concordiei Chiajna. „El nu mai putea să stea, era clar. Mă bucur că el a făcut primul pas și a zis că nu mai poate, și nu mai vrea să joace pentru Chindia. Cred că e mai bine că a plecat, nu am nimic cu Golofca, apreciez faptul că a spus. Ce se întâmplă în vestiar, trebuie să rămână acolo. În momentul în care ceva nu rămâne în vestiar, înseamnă că nu există un grup puternic și acolo trebuie să lucrezi foarte mult. Majoritatea jucătorilor erau ok, aveau o atitudine foarte corectă și erau dispuși la efort și sacrificiu, dar alții, nu. Eu am zis că nu vreau să se vorbească de bani sau de alte probleme, când ajungem la antrenamente sau la meciuri. În momentul în care ajungi în vestiar, nu mi se pare uman ca primul gând să fie la bani, când cineva lângă tine plânge. Nu pot să permit acest lucru, pentru că sunt oameni care suferă pentru Chindia și nu e corect să-i răsplătești așa. A fost o discuție normală, am zis că nu e corect ceea ce se întâmplă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here