Ghergu, dezamăgit de Neicuțescu și Mihaiu! Dinamoviștii vor primă de promovare în Liga 1

1637

După promovarea Chindiei în prima ligă au existat foarte multe discuții legate de primele pe care le-au încasat jucătorii din lotul formației târgoviștene, pentru performanța uriașă pe care au realizat-o. Un subiect încă de actualitate, pentru că Mihai Neicuțescu (33 de meciuri și 8 goluri în tricoul Chindiei) și Andreas Mihaiu (29 de meciuri și un gol în tricoul Chindiei), în prezent la Dinamo București, au reclamat că nu și-au primit drepturile bănești în urma promovării. Invitat în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV, Marcel Ghergu a oferit lămuriri.

,,M-a deranjat maniera în care au plecat de aici, au încercat să mintă

Președintele Chindiei s-a arătat dezamăgit de modul în care cei doi jucători au ales să gestioneze momentul să se întoarcă la Dinamo, precizând că formația târgovișteană nu are datorii la niciun jucător. „Dacă Mihaiu și Neicuțescu se simt nedreptățiți, aveau o cale de atac, puteau să-și depună memorii. Dacă li se dădea dreptate, ok. Nu au înțeles că Târgoviștea le-a făcut mult bine, cred că ajutorul a fost mare pentru ei. Au jucat la Chindia, iar de când au plecat de aici au jucat mai puțin sau nu au jucat deloc. Cred că ar trebui să aprecieze că au pășit în fotbalul mare și cu ajutorul Chindiei Târgoviște. M-a deranjat maniera în care ei au plecat de aici, au încercat să mintă, i-am întrebat dacă vor să rămână la Târgoviște. Mihaiu îmi dă mesaj în fiecare perioadă de transferuri să vină la Târgoviște. Adevărul e undeva la mijloc. Clubul nu are datorie la niciun jucător, dacă au fost mici întârzieri la prima de promovare, au fost din cauze obiective”.

Novac, pus pe liber!

Viorel Moldovan nu este singurul căruia nu i s-a mai prelungit contractul până la finalul acestei stagiuni. Daniel Novac, un fotbalist important în stagiunea trecută, nu va mai continua la Chindia. „Nu am mai dorit să prelungim contractul până la finalul sezonului. M-am consultat și cu staff-ul lui Moldovan, și cu cel actual, este o decizie a clubului”, a spus Ghergu.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

Foto: Eduard Gabriel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here