FRF se sesizează după golăniile de la AJF Dâmbovița! Voința Crețu face recurs la București

2658

Despre isprăvile haiducilor pensionari de la AJF Dâmbovița s-a auzit până la București. Tot mai mulți năpăstuiți din județ iau drumul Capitalei, mergând cu jalba-n proțap la Federația Română de Fotbal. Ultima echipă care a ales să-și caute dreptatea la Casa Fotbalului este Voința Crețu, liderul detronat la comisii al Seriei Sud, din Liga a 6-a. Chiar dacă avea 9 puncte peste Viitorul Gura Foii, după o decizie favorabilă a Comisiei de Competiții și Disciplină, Crețu a ajuns la 3 puncte în minus, urmare a schimbării deciziei la Comisia de Apel, care a menținut rezultatul din teren (1-0). Ei bine, surse sigure ne-au transmis că oficialii echipei din Crețu s-au adresat Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, achitând taxa de 700 lei, convinși că au fost victimele unui abuz la Apel, unde au judecat Georgică Bratu, Bebiță Istrate și Neluță Năsăudeanu. Și nu e singura echipă dâmbovițeană care vrea dreptate în plan național, după ce a fost „decapitată” la Comisia de Apel. Flacăra Valea Mare ar lua și ea în calcul un demers la nivel înalt, încercând să recâștige victoria din teren cu PCM Ungureni și să revină în fruntea Seriei Vest din Liga a 5-a.

Șefii AJF, luați la întrebări de oamenii lui Burleanu

Despre golăniile comise sub copertina AJF Dâmbovița s-a auzit până la federația condusă de Răzvan Burleanu. Oficiali importanți ai forului central au solicitat explicații celor de la Dâmbovița, acuzați de luare de mită, fals în înscrisuri oficiale, abuz în serviciu, duble legitimări, ridicarea frauduloasă de suspendări, intervenții la nivelul rapoartelor de arbitraj și multe alte fapte grave. După ce a tăiat în carne vie în „Dosarul Deghizaților”, Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal s-ar putea să facă ordine până la capăt la AJF Dâmbovița.

„Aceste scandaluri nu fac bine fotbalului dâmbovițean, dar în același timp trebuia odată și odată să se ajungă și aici. Am înțeles că organele de anchetă s-au autosesizat în acest sens. Probabil, că în ceasul al 12-lea se vor potoli și cei de la AJF. În ultima perioada prea s-a ajuns atât de departe și din ce se vede îi comandă banul pe majoritatea. E clar că lucrurile au ieșit tare de sub control. Dacă nu se va lua o măsură penală, tot așa se va merge ani buni. Îi sfătuiesc pe conducătorii care au butoane să se potolească, că e păcat să-i vedem cu urări de sărbători prin ziare și la televizor de prin alte părți. Pe vreun tabel pe la tribunal sau pe un avizier pe la penitenciar. Dintr-o ambiție prostească se poate ajunge departe. Unii dintre ei mai sunt și persoane publice și pot ajunge ușor în altă parte. Chiar se întâmplă astfel de lucruri, dacă zice unul, zic doi și tot așa. E bine să se se oprească cu toții. E mai bine pentru ei să-și petreacă bătrânețile în familie, decât prin alte părți. Presupun că nu sunt sume mari, dar sumele de o sută, două, trei, cinci, dar dacă o faci în mod repetat se poate ajunge la sume mai mari. Automat, că toți care vorbesc pe acest subiect își asumă ce vorbesc. Se va ajunge în curând și la dosare penale, la câte s-au făcut. Am surse sigure că organele statului anchetează aceste cazuri. Mai mult de atât, ei caută și alte dovezi. Dacă tot a început acest bal, sunt convins că nu se va opri aici. Unii deja au început să se morcovească. Chiar și Emil Tudor poate avea probleme. Tudor va păți ceva, dar el nu face de unul singur. În multe dintre cazuri Tudor habar nu are. Acum a căzut pe el. Dar, mai sunt alți doi-trei care sunt mai implicați decât el în fenomenul acesta. Mai este unul la arbitri și altul la Comisia de Competiții și Disciplină. Vor mai apărea și alții în acest circ. E major și Micu, și cred că știe ce a declarat. Dacă te ia gura pe dinainte trebuie să răspunzi pentru ce spui” – declarația lui Nelu Radu (finanțator Gloria Cornești), pentru dbonline

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here