Cherchez îi face debutul frumos lui Vio Moldovan! Chindia dă iar lovitura pe final la Timișoara

2452

Viorel Moldovan a debutat frumos pe banca Chindiei, printr-o victorie care oferă moral pentru derby-ul cu Universitatea Cluj și pentru ce va mai urma. Ca să fim sinceri, ASU Politehnica ar fi meritat mai mult din acest meci, în care a ratat copilărește, însă de marcat a făcut-o Cherchez (90). Tot el i-a executat pe poliști în primăvară, cu o reușită în minutul 89, devenind sperietoarea Timișoarei. Să ne bucurăm pentru succesul de pe Bega și să punem defecțiunile din jocul Chindiei pe seama caniculei. Echipa este nerodată, de înțeles pentru startul sezonului, însă au fost cam mari găurile din defensivă. Până la urmă, fotbalul se măsoară pe puncte, iar Chindia le-a luat pe toate în partida de duminică.

ASU Poli: Murariu – Bilia, Mera, Scutaru, Cherecheș – Vidrășan, Nicolescu – Schieb, Bozian, Plămadă (73 Miholca) – Velici (85 Bănică). Antrenor: Cosmin Petruescu.

Chindia: Aioani – Martac, Gîsă, C. Dinu, Dumitrașcu – Mihaiu, L. Mihai (85 B. Vasile), Rogoveanu, Novac – Florea, Cherchez (90+2 Acasandrei). Antrenor: Viorel Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here