Fotbalul juvenil dâmbovițean, la turație maximă! Sute de copii implicați în competițiile oficiale

766

Finalul săptămânii trecute a fost unul extrem de încărcat pentru juniorii dâmbovițeni. Au continuat competițiile naționale ale Juniorilor U19 și U17, dar s-au disputat etape noi și în campionatele județene de Juniori U15 și U13, iar ca o noutate, a debutat și noul sezon al Juniorilor U11 și al Juniorilor U10. S-au înregistrat scoruri incredibile, dar au existat și partide echilibrate, în care echipa câștigătoare s-a stabilit cu greu, suspansul fiind la cote ridicate până la fluierul final. Cel mai important lucru este reprezentat de faptul că tinerii fotbaliști au competiții în care să evolueze și că s-au disputat toate partidele, fără să existe probleme organizatorice.

Două echipe pe podium la U19

În cadrul etapei cu numărul 6 a campionatului național U19 a avut loc un nou duel între echipele dâmbovițene. CSȘ Târgoviște a învins Grup Școlar Agricol Nucet cu scorul de 6-0, iar Chindia Târgoviște a trecut de SR Brașov cu scorul de 6-1. Astfel, în urma acestor rezultate, CSȘ rămâne pe locul 2, cu 18 puncte, la fel ca și liderul Petrolul 52 Ploiești, dar cu un golaveraj mai slab, iar Chindia este pe locul 3, cu 15 puncte. GȘA Nucet este cea mai slabă clasată la această categorie de vârstă, pe locul 10, cu 3 puncte.

CSȘ și Chindia stau bine la U17

La fel ca și în partida de la U19, câștig de cauză în duelul dâmbovițean a avut CSȘ Târgoviște, care s-a impus în fața celor de la GȘA Nucet cu scorul de 2-0. Chindia Târgoviște a obținut o victorie clară cu SR Brașov, 3-1, și continuă astfel parcursul bun din acest început de sezon. După șase etape, CSȘ Târgoviște ocupă locul 2, cu 13 puncte, Chindia Târgoviște se clasează pe locul 3, tot cu 13 puncte, dar cu un golaveraj mai slab, iar echipa din Nucet este pe 7, cu 9 puncte.

S-au stabilit semifinalele la U15

La finalul săptămânii trecute s-au jucat ultimele meciuri din grupele campionatului județean de Juniori U15. În Grupa A, Flacăra Moreni a câștigat cu 6-1 în fața celor de la CSM Fieni, iar CSȘ Târgoviște s-a impus în deplasare la Petrolul Hulubești cu scorul de 8-0. Echipa din Târgoviște a terminat faza grupelor pe primul loc, cu 9 puncte, iar Flacăra a terminat pe locul secund, cu 6 puncte, obținând astfel calificarea în semifinalele turneului final. În Grupa B, Progresul Găești s-a impus cu 3-0 în fața celor de la GȘA Nucet, iar Phoenix Târgoviște și Chindia Târgoviște au remizat, 1-1. Chindia s-a clasat pe primul loc, cu 10 puncte, iar locul 2 a fost ocupat de Phoenix, cu 8 puncte. Sâmbătă, la Complexul Turistic de Natație se joacă semifinalele: CSȘ Târgoviște – Phoenix Târgoviște, de la ora 13.00 și Flacăra Moreni – Chindia Târgoviște, de la ora 15.30.

17 echipe la U13

Etapa a doua a campionatului județean U13 s-a întins pe două zile, fiind înregistrate din nou rezultate incredibile. Sâmbătă, Chindia s-a impus cu 15-1 în fața celor de la GȘA Nucet, ziua fiind completată cu meciurile Kinder Târgoviște -Chindia  Târgoviște II 4-2, Urban Titu – Fortis Valea Lungă 2-4 și CSM Fieni – CSȘ Târgoviște 4-1, iar Kinder Târgoviște II a stat. Duminică, Phoenix Târgoviște a obținut cea mai categorică victorie, 10-0 cu Olimpia Picior de Munte. S-au mai jucat meciurile Progresul Găești – Petrolul Hulubești 7-0, FC Pucioasa – Luceafărul Târgoviște 1-6 și Voința Vișina – Flacăra Moreni 0-1. Marți s-au jucat în devans trei partide din etapa a 3-a: Kinder Târgoviște II – Kinder Târgoviște 3-2, Chindia Târgoviște – Voința Vișina 10-1, Chindia Târgoviște 2 – FC Pucioasa 19-0. Lider este Chindia, cu 9 puncte, urmată de Phoenix și Kinder II, cu câte 6 puncte, dar și un meci în minus disputat.

A început campionatul și la U11 sau U10  

S-a jucat prima etapă din cadrul campionatului județean U11. Cea mai clară victorie a obținut-o CSM Fieni, 10-2 cu Chindia Târgoviște, devenind astfel primul lider al sezonului. FC Pucioasa a stat, Luceafărul Târgoviște a trecut cu 4-1 de Fortis Valea Lungă, Luceafărul Târgoviște II a învins Kinder Târgoviște cu 6-4, iar în cel mai echilibrat meci al rundei, Petrolul Hulubești a câștigat cu scorul de 6-5 în fața celor de la Olimpia Picior de Munte. La U10, s-au înregistrat rezultatele: Luceafărul Târgoviște – Petrolul Hulubești 11-1, Luceafărul Târgoviște II – Atletic Potlogi 10-3, Urban Titu – Kinder Târgoviște 3-12, Chindia Târgoviște – Voința Vișina 7-3, Progresul Găești – FC Pucioasa 13-8.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here