Medicul Ruxandra Pașcanu, mesaj emoționant pentru colegii târgovișteni! „Haideți să rămânem uniți”

3172

Ruxandra Pașcanu este un apreciat medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Are ca specializare Chirurgie și Medicină estetică, iar pacienții o îndrăgesc sincer. E genul modern de cadru medical, open, fresh și cu zâmbetul pe buze. Îți vorbește direct, amical, te încurajează și deschide discuții spontane, pe teme simpatice. Ruxandra Pașcanu are profil de Facebook, ba chiar și pagină, răspunde la mesaje, transmite comentarii, postează fotografii alături de colegi. În această perioadă, textele sunt în marea lor majoritatea motivaționale, dar cu un verb puternic.

* „Nu abandonați lupta, greul abia începe! Nu disperați, dar fiți responsabili și protejați-vă pe dumneavoastră si familiile dumneavoastră! Protejați-i pe cei din jur! Împreună vom trece cu bine de această perioadă fără precedent!

* „Se pare că în aceste momente de cumpănă pentru noi toți, cuvintele de ordine sunt: dezbină și stăpânește! Haideți să nu ne lăsăm manipulați! Haideți să ne facem toți treaba și să nu aruncăm cu noroi unii în alții! Avem tot timpul după să pedepsim vinovații (din păcate, doar pe unii dintre ei)! Haideți să fim oameni și să ne ajutăm reciproc! Haideți să nu disperăm: orice nor are marginea lui aurie și după ploaie întotdeauna răsare soarele! Haideți să rămânem uniți! Doar așa vom reuși!”
* „Eu încă mai cred în umanitatea noastră! Vă iubesc pe toți! Respect tuturor colegilor din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Sunteți cei mai tari! Împreună vom trece peste toate problemele!”

Cadrele medicale de la Spitalul Târgoviște au ieșit astăzi pe stradă, pentru a întâmpina racla cu moaștele Sfântului Ierarh Nifon.

Sursa foto: Dr. Ruxandra Pașcanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here