Flacăra, mai bună în derby-ul cu Pucioasa! Echipele dâmbovițene rămân la Liga a 3-a

699

Ultimul episod din acest sezon al derby-ului dâmbovițean dintre Flacăra Moreni și FC Pucioasa a avut loc miercuri spre seară, cu echipa pregătită de Gabriel Paraschiv în postura de echipă gazdă. Meciul avea o importanță mai ridicată pentru Flacăra, formație implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, dar și pentru că morenarii au pierdut toate cele trei jocuri de campionat disputate în acest sezon cu FC Pucioasa. Flacăra a reușit un meci bun și a câștigat trei puncte importante, deși a trăit periculos finalul jocului.

Repriză frumoasă

Oaspeții au avut prima ocazie a meciului, însă șutul lui Calofir a trecut peste poarta lui Duță (11). Flacăra a oferit replica prin Drăgan, dar Ghițescu a intervenit bine la șutul acestuia, din lovitură liberă (15). Pucioasa a revenit în atac, însă Enache (18) și Ioniță (19) nu au fost preciși la finalizare. Cea mai mare ocazie a primei reprize a avut-o Zaharia, cu un șut puțin pe lângă poartă, din interiorul careului (22). Flacăra a fost mai bună pe finalul primei părți, însă Drăgan a șutat peste (29), iar lovitura de cap a lui Vasile a fost reținută de Ghițescu (37).

Zaharia a punctat decisiv

Flacăra a avut prima ocazie din repriza secundă, dar portarul oaspeților a avut o intervenție bună, la șutul lui Zaharia (48). Pucioasa a fost periculoasă prin Calofir, însă Duță a apărat șutul bun al acestuia, din lovitură liberă (55). Flacăra a avut o șansă bună prin Cernea, numai că șutul acestuia, din marginea careului, a trecut peste transversală (66), scenariu care s-a repetat și la cealaltă poartă, la șutul lui Marina (69). Pucioasa a avut o ocazie uriașă, ratată de Enache, care a șutat peste, dintr-o poziție excelentă (75). Ocazia respectivă s-a răzbunat, iar Zaharia a profitat de pasa bună a lui Vasile, s-a distrat cu Marina și Dragnea, pentru ca mai apoi să-l execute pe Ghițescu (77). Echipa oaspete a fost aproape de egalare în finalul meciului, însă Marina (87, 89) și Bobea (90+6) nu au reușit să puncteze.

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra. Spectatori: 250. A marcat: Andrei Zaharia (77). Cartonașe galbene: Oancea (41), Țilică (68), Negrea (83), Zaharia (90+4) / Enache (74), Marina (81). Au arbitrat: Eduard Belega (Pitești) – Răzvan Negoiță (Brăila) și Bogdan Ciocoiu (Ploiești). Observator arbitri: Gabi Lefter (Ploiești). Delegat joc: Andrei Bîrsan (București).
Flacăra: Duță – Terec, Ristea, Cernea, Oancea (88 Neagu) – Negrea, Țilică, Drăgan – Zaharia (90+5 Niță), Vasile, Prundaru (62 Băltăreț). Antrenor: Gabriel Paraschiv.
Pucioasa: Ghițescu – Brătucu, Marina, Călin (75 Stere), Alexandrescu (26 Samoilă) – Dragnea, Enache – Croitoru (66 Bobea), Petre, Ioniță – Calofir. Antrenor: Vasile Bârdeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here