,,Eu am scăpat cu viață, dar altul o să moară pe stadion”! Beni Popescu, la un pas să fie înjunghiat la Ghimpați

3320

Beniamin Popescu a povestit pentru SportImpact.ro coșmarul prin care a trecut marți, la Ghimpați, la un meci de fotbal de Liga a 4-a. Jucătorul Voinței Perșinari a fost amenințat și alergat cu un cuțit de un spectator recalcitrant, puțind lipsind să nu-și găsească sfârșitul pe terenul de fotbal. Dezvăluirile lui Beni sunt realmente șocante și vorbesc despre modul periculos în care a ajuns să se trăiască pe stadioane.

„De când joc fotbal, nu am trecut în viața mea prin așa ceva! Dacă ăla mai făcea un pas și ajungea să-mi dea cu lama cuțitului la burtă, acum eram mort. Dumnezeu a vrut să mă scape și să nu rămâna cinci copilași fără tată. Dacă aș fi mers să mă spăl la cișmeau de afară, eram cu spatele către el și mi-ar fi băgat cuțitul pe la spate. El m-a înjurat de mamă, de când a început meciul. Iar eu i-am spus să-i fie rușine, ce e nesimțit așa? Atât mi-a trebuit. A sărit cu bicicleta peste gard și a dat drumul la lama cuțitului, una înconvoiată și ascuțită, nici briciul nu era așa. Am aruncat tot ce aveam și am rupt-o la fugă printr-o gaură din gard, nu știu cum am avut loc pe acolo. A venit după mine cu bicicleta, tot să mă taie. La un moment dat, m-am pitit în mașina unui coleg, Zaharia. Au venit și niște țigani tatuați, m-am încuiat în mașină și m-am întins pe jos. M-a luat cu transpirații, cu amețeli, tremuram tot”

„Dacă nu suna un coleg la 112, Florin Constantin, vă spun că mă omora acolo. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt viu, puteam să fiu măcelărit. L-am văzut pe individ, avea față de pușcăriaș și o ură care mi-a băgat frica în oase. Felicit Poliția și Jandarmeria că au venit în timp record, dar ăsta tot a apucat să fugă. M-a șocat că unii dintre jucătorii și spectatorii de la gazde erau supărați pe colegii mei, că nu se dau la o parte, să-l lase pe el să mă prindă. Nenoriciți de oameni, îl îndemnau pe ăla să vină să mă taie cu cuțitul. Iar la Poliție nu au vrut să spună cum îl cheamă. M-au căutat cei de la Poliția Răcari, dar nu depun plângere, pentru că mi-e frică”

„Eu n-aș mai înscrie echipa din Ghimpați în campionat, aș desființa-o din momentul ăsta și i-aș da amendă mare. Asta e echipă să mai joace în Liga a 4-a? Am înțeles că AJF-ul le-a luat puncte celor de la Coada Izvorului, să-i scape pe Ghimpați de la retrogradare. Pe ăștia să-i scapi, cu pușcăriași pe margine, care sar să te taie cu cuțitul? Dorința mea este ca această echipă din Ghimpați să dispară din fotbal. Și niciun meci, cel puțin din Liga a 4-a, să nu mai înceapă fără Poliție și Jandarmerie la stadion. Nu mai joc niciodată în deplasare, m-am speriat rău de tot. Eu am scăpat, dar altul o să moară pe stadion. Sunt tare curios să văd ce au scris în raport observatorul Gigi Ionescu și arbitra Ioana Mihălăchioiu, mai ales că au fost foarte mulți martori. La fel, sunt curios să văd ce măsuri se va lua la nivel de AJF”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here