Flacăra, aproape să detoneze bomba! Florea l-a salvat pe Moldovan

2018

Dacă Flacăra ar juca toate meciurile la fel cum a făcut-o cu Chindia, probabil că ar promova la pas în Liga a 2-a. Morenarii au arătat solid în prima repriză, pe care meritau să o termine în avantaj. După bara lui Oprescu (7) și șansa lui Zidăroiu (21), Roman (45) a profitat de gafa lui Liviu Mihai și a finalizat cu stil și profil de atacant. Și acum invers. Dacă s-ar exprima în toate meciurile cum a făcut-o în prima repriză la Moreni, Chindia nu ar avea șanse prea mari de a rezista la Liga a 2-a. Echipa lui Viorel Moldovan nu a jucat absolut nimic, a fost degeaba pe teren.

Penalty condimentat pentru Chindia

Simțind că e groasă, Moldovan a apelat în partea secundă la Cherchez, iar jocul echipei s-a mai schimbat la culoare. Cristi a avut două șanse de egalare (74 și 81), însă primul care putea marca pentru Chindia a fost „Fițaru” Mihai (64, 71). Cei doi au construit și faza din care s-a dictat penalty, Cherchez s-a insinuat șiret pe lângă E. Matei, obținând cam ușor ce și-a dorit. Numai că a tras prost de la punctul cu var, însă Florea (83) a fost cel mai sprinten pe respingere și a egalat meritat. Roman (90+2) a dat din nou emoții Chindiei, însă toată munca morenarilor s-a năruit sub lovitura aceluiași oportunist Florea (90+6), care a finalizat cu sânge rece o servă lungă transmisă de Martac. Nesperat și poate nemeritat, Chindia a întors rezultatul la Moreni, însă în turul următor o așteaptă un adversar de un alt calibru, campioana CFR Cluj. Până la urmă, tot jucătorii pedepsiți de Moldovan au salvat Chindia, Florea și Cherchez putând forma cel mai tare cuplu de atacanți de la Liga a 2-a, dacă s-ar înțelege mai bine și în afara terenului.

Paraschiv a vrut să scoată echipa de pe teren

Faza din care Chindia a restabilit egalitatea l-a scos din minți pe Gabi Paraschiv, care a protestat, fiind trimis în tribună de arbitru. Foarte încordat în această perioadă, „Pară” și-a pierdut controlul, solicitându-le jucătorilor să părăsească suprafața de joc. O decizie uluitoare la acest nivel din partea unui fost internațional și campion al României, asupra căreia s-a revenit destul de repede. Misiune ingrată pentru observatorul de meci Dorin Nistor, morenar și foarte apropiat clubului Flacăra.

Flacăra: Chiran – Oprea (90+3 Parghel), Costache, E. Matei, Oaie, Cernea – Vîrtej, Zidăroiu (75 Al. Negrea), Neacșu – Roman, Oprescu (70 C. Dinu). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Chindia: Popescu – Martac, Gîsă, Vătavu, Stoica – Manea, L. Mihai, B. Vasile (72 Rogoveanu), Mihaiu (46 Șerban) – Florea, Neguț (57 Cherchez). Antrenor: Viorel Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here