Eșec neașteptat! Pucioasa pierde la Breaza

798

FC Pucioasa a abordat partida cu Tricolorul Breaza, din etapa cu numărul 12 a acestei ediții de Liga a 3-a, cu un moral bun, grație succesului din etapa precedentă cu liderul CS Dinamo București. Echipa pregătită de Sică Bârdeș luptă pentru play-off în această stagiune, astfel că partida din județul Prahova era una foarte importantă pentru gruparea dâmbovițeană. Pucioasa nu a mai repetat prestația bună din meciul cu Dinamo și s-a văzut învinsă. În urma rezultatului de sâmbătă, echipa dâmbovițeană a coborât pe locul 5, cu 18 puncte, iar următorul meci se anunță unul foarte dificil, deplasare la ocupanta locului secund, CS Blejoi.

Tricolorul s-a impus fără emoții

Echipa din Breaza a deschis scorul în minutul 20, prin Duricu, cel care l-a învins pe Ghițescu, deși în prima fază portarul echipei din Pucioasa a reușit să apere lovitura de pedeapsă executată de acestă. Tricolorul a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri. Ghițescu a respins greșit în urma unei lovituri libere executate de Duricu, iar Gheorghe a fost pe fază și a marcat pentru 2-0, în minutul 44. Gazdele au forțat, iar scorul a devenit unul umilitor în minutul 78, atunci când Roșu a marcat un gol superb, de la 25 de metri. Pentru Pucioasa, reușita de onoare i-a aparținut lui Narcis Marina, din penalty, în minutul 90+2.

Caseta tehnică

Stadion: Parc – Breaza. Au marcat: Duricu (20), Gheorghe (44), Roșu (78) / Marina (penalty-90+2). Cartonașe galbene: Catană (80), Țone (83) / Calofir (58), Simion (79), Enache (90). Au arbitrat: Valentin Florescu – Hunor Recsenyedi (ambii Sfantu Gheorghe) și Zoltan Tamasi (Odorheiu Secuiesc). Delegat de joc: Aurel Ionescu. Observator de arbitri: Iulian Radu (ambii Bucuresti).

Tricolorul: Neacșu – Prodan, Gheorghe, Catrina, Nedelcu, Dumitru (69 Roșu), Duricu (82 Popa), Catană (82 Țone), C. Ioniță (69 Miclea), Dumitrache (56 Negotei), Dogaru. Antrenor: Marius Vișan.

Pucioasa: Ghițescu – Brătucu, Marina, Călin, Diță – Petre, Zamfir (55 Samoilă), I. Ioniță (83 Serafim) – Simion, Calofir, Enache. Antrenor: Vasile Bârdeș.

Foto: Tricolorul Breaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here