Frustrant! Flacăra, egalată de Plopeni în minutul 90+4

694

În etapa cu numărul 12 din această ediție a Ligii a 3-a, Flacăra Moreni a jucat pe teren propriu cu CSO Plopeni. Meciul a fost unul dominat total de echipa pregătită de Gabi Paraschiv, care a fost nevoită să se mulțumească doar cu un punct, fiind egalată în prelungirile partidei, în urma unei faze fixe. Flacăra a adunat 13 puncte până în acest moment, se clasează pe locul 8 în Seria C4, iar etapa viitoare va juca în deplasare cu Dunărea Giurgiu.

Flacăra a dominat

Prima repriză a fost una în care Flacăra a dominat teritorial și a avut ocaziile. Vasile a trimis peste poartă, cu o execuție din afara careului (28). Șutul puternic al lui Drăgan a fost apărat de M. Duță (38), iar din cornerul rezultat, Oaie a reluat periculos spre poarta oaspeților. cu o lovitură de cap, însă mingea a fost deviată de un jucător advers, în corner (39). Scorul la pauză a fost 0-0, însă Flacăra a fost echipa care a arătat mai bine.

Egalați din lovitură liberă

Partea secundă a început tot cu echipa gazdă în atac. Niculăescu a șutat puternic, M. Duță a respins, mingea a ajuns la Vasile, dar acesta a trimis pe lângă (50). Oaie a trimis peste poartă în urma unui corner (69), iar la poarta cealaltă, Bucur nu a prins cadrul porții, cu un șut din marginea careului (70). Flacăra a deschis scorul prin Claudiu Niculăescu, cel care l-a executat cu sânge rece, pe M. Duță (74). Echipa oaspete a fost ceva mai periculoasă doar în finalul jocului. Șutul lui Simionescu a fost deviat în corner (90+2), iar la ultima fază periculoasă, din lovitură liberă, Alecsandru a restabilit egalitatea (90+4).

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra – Moreni. Spectatori: 150. Au marcat: Niculăescu (74) / Alecsandru (90+4). Cartonașe galbene: Godinac (59), Oancea (71) / Bucur (73), Răileanu (74), Vlad (85). Au arbitrat: Constantin Diaconu (București) – Cosmin Ciocan și Ciprian Bratoi (ambii din Turnu Măgurele). Observator arbitri: Eduard Dumitrescu (Pitești). Delegat joc: Mihai Duras (București).

Flacăra: D. Duță – Godinac (66 Niță), Oaie, Cernea, Oancea – Terec, G. Negrea, Drăgan (90+1 Neacșu) – Niculăescu, Vasile, Țilică (81 Băltăreț). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Plopeni: M. Duță – Giuroiu, Alecsandru, Minea, Vlad (84 Lobonț) – Rudaru (81 Simionescu), Răileanu, Rusu, Oprea- Lazăr (84 Păun), Bucur (76 Radu). Antrenor: Daniel Dumitrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here