Emil Săndoi e antrenorul anului 2020! „Mă bucură acest premiu, mă simt onorat”

2017

După Cristi Neguț, votat Cel mai bun fotbalist dâmbovițean din 2020, Chindia oferă și antrenorul anului, pe Emil Săndoi (200 voturi). Evoluțiile solide ale formației târgoviștene în turul de campionat al ediției 2020-2021, încheiat pe loc de play-off (6), au convins publicul sportiv că antrenorul Chindiei merită acest premiu, chit că nu este localnic. Practic, Săndoi este primul „stranier” care se impune în Anchetele Jurnal de Dâmbovița&SportImpact la nivelul antrenorilor, într-o ierarhie cu tehnicieni foarte apreciați în județ și nu numai, precum Gabi Paraschiv (150), Nicu Croitoru (36), Ionuț Vintilă (18), Laurențiu Reghecampf, Liviu Nicolae, Gusti Voinea, Romică Ciobanu sau Mihai Tătăranu, și chiar a lui Viorel Moldovan.

Paraschiv și Croitoru au completat podiumul

Săndoi și-a câștigat respectul într-un mediu dificil, cu suporteri pretențioși, care inițial nu i-au acordat șanse prea mari de a se impune pe banca Chindiei. Premiul câștigat reprezintă o recunoaștere a muncii unui antrenor echilibrat, educat și modest, care nu face nuntă după victorii și nici înmormântări după eșecuri. Iar fanii Chindiei l-au susținut în votul online, unul spectaculos, în care suporterii morenari s-au mobilizat în jurul lui Gabi Paraschiv. Podiumul a fost completat de Nicu Croitoru, care a reușit lucruri frumoase cu FC Pucioasa.

„Înseamnă că este apreciată munca jucătorilor și a staff-ului tehnic”

„Mă bucură acest premiu. Înseamnă că este apreciată munca noastră, a staff-ului tehnic, dar este apreciată, în primul rând, munca jucătorilor, fără de care noi am însemna prea puțin. Mă simt onorat să aflu că suporterii echipei Chindia și iubitorii de sport, în general, au votat în așa fel. Aș vrea să le transmit respectul meu tuturor antrenorilor care au reprezentat înaintea mea culorile clubului din Târgoviște, pentru că fiecare dintre ei a pus umărul la formarea unei echipe, lăsându-și amprenta într-un mod pozitiv. Vreau să le mulțumesc frumos celor care au votat, pentru alegerea pe care au făcut-o, și să-i asigur că în noul an o să facem toți ce ține de noi să obținem rezultate bune! Le doresc tuturor un an nou cu multă sănătate, multe realizări și cu multe bucurii!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here