Doru Popadiuc s-a impus la Chindia! „M-am pliat repede pe cerințele antrenorului”

1026

Doru Popadiuc este unul dintre jucătorii importanți ai Chindiei în acest sezon. Ajuns sub comanda lui Emil Săndoi în vara anului trecut, mijlocașul de 27 de ani s-a adaptat rapid și a avut multe evoluții reușite în tricoul formației târgoviștene. În campionat a strâns 28 de apariții, reușind să marcheze de patru ori și să ofere două pase de gol. Popadiuc este cotat la 500.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, iar contractul cu Chindia Târgoviște urmează să expire în această vară.

Am avut momente grele, iar colegii m-au susținut”

Mijlocașul formației târgoviștene a transmis la Sport Show, pe Columna TV, că s-a adaptat rapid la Chindia, pentru că grupul l-a primit cu brațele deschise și a fost alături de el în momentele mai puțin bune. „Am găsit un grup foarte unit, am simțit că băieții m-au primit foarte bine, m-am acomodat repede, mulți fiind și din generație cu mine. Am găsit multă seriozitate și cred că asta a contat foarte mult și în reușita mea de pe teren. Sper să ne clasăm pe un loc cât mai bun și să răsplătim seriozitatea clubului. Probabil că am și o oarecare experiență, am reușit să mă pliez repede pe cerințele antrenorului, să îmi dau seama ce își dorea de la mine și am fost folosit și pe alte poziții, decât pe cea de bază pe care o am eu. Grupul este unit, asta contează cel mai mult. Am avut momente grele, iar colegii m-au susținut. Mă simt foarte bine în zona laterală, dar și în mijloc, să zicem totuși că postul preferat ar fi cel de mijlocaș lateral”.

Avem nouă sau zece etape în care am fost dezavantajați de arbitri”

Popadiuc este încrezător înainte de debutul în play-out și crede că formația târgovișteană va obține o clasare bună la finalul sezonului. „Era loc de mai bine, având în vedere că avem nouă sau zece etape în care am fost dezavantajați de arbitri. Nu mai are rost să ne gândim la acest lucru, am pierdut destule puncte, puteam să avem mai multe decât în sezonul trecut. Intrăm în play-out cu șanse mari pentru a urca în clasament, doar echipa de pe locul 7 este distanțată de noi. Obiectivul este să ne salvăm de la retrogradare, dar eu sper să ne clasăm pe un loc cât mai bun. Contractul meu se termină în vară, nu am avut nicio discuție cu clubul, dar nici nu este momentul potrivit, pentru că avem niște finale de jucat și câștigat, iar apoi, în cazul în care clubul o să îmi ofere posibilitatea să prelungesc, voi lua în calcul această posibilitate. Sunt concentrat pe ce am de făcut aici”.

Chindia joacă sâmbătă cu FC U Craiova

Chindia intră în play-out de pe poziția a 5-a, cu 18 puncte. Formația pregătită de Emil Săndoi joacă sâmbătă cu FC U Craiova, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, de la ora 17.30. Cele două echipe sunt vecine de clasament, Chindia are 18 puncte, în timp ce formația lui Nicolo Napoli are 17. În sezonul regular, cele două echipe au remizat, 0-0, iar în retur, Craiova a câștigat cu 3-0, grație golurilor marcate de Bălan, Baeten și Compagno.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here