Dani Popa așteaptă viza pentru Coreea de Sud! „Sunt singurul jucător care a plecat de la Chindia pe bani”

1539

Chindia Târgoviște a pierdut în ultima pauză competițională doi jucători importanți. Cristi Neguț a mers la CFR Cluj, unde a reușit deja câteva meciuri bune, în timp ce Dani Popa a ajuns în liga secundă din Coreea de Sud, la Daejon Citizen. În actuala stagiune, atacantul în vârstă de 27 de ani a reușit șase goluri și patru pase decisive pentru Chindia Târgoviște, fiind cotat la 650.000 de euro de site-ul transfermarkt.com. Clubul târgoviștean s-a ales cu 100.000 de euro în urma acestui transfer, iar Popa a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Daejon.

Îmi doresc foarte mult să joc, să cunosc un alt campionat”

Atacantul dâmbovițean a transmis la Sport Show, pe Columna TV, că așteaptă cu nerăbdare să meargă în Coreea de Sud și să evolueze pentru noua sa formație, ce are ca obiectiv promovarea. „Încă aștept viza, o să vină și o să plec în curând. Această ofertă a venit întâmplător, am primit un telefon de la cineva și m-a întrebat dacă vreau să merg în Coreea. I-am răspuns că dacă oferta este bună pentru mine și familia mea, o să merg. A fost o ofertă foarte bună. Cred că sunt singurul jucător care a plecat de la Chindia pe bani, chiar de două ori, dar sper ca pe viitor să câștige mai mulți bani, pentru că la Târgoviște sunt mulți jucători buni, care merită să joace la un nivel mai mare. Am o clauză până în vară, dacă nu mă adaptez, o să revin acasă, dar contractul este semnat pe doi ani. Am înțeles că este un oraș foarte frumos, o echipă bună, care vrea să promoveze. Am luat legătura și cu un jucător brazilian de la această echipă, care este prieten cu un fotbalist care a evoluat în Liga 1, Romario Pires. Mă așteaptă acolo cât mai curând, să facem treabă bună. Îmi doresc foarte mult să joc, să cunosc un alt campionat”.

A fost dorit și de Universitatea Craiova

Popa a fost dorit și de CS Universitatea Craiova în această pauză competițională, dar atacantul ar fi fost tentat să continue alături de Chindia, dacă nu se realiza transferul la Daejon Citizen. Fotbalistul dâmbovițean crede că formația pregătită de Emil Săndoi nu va avea emoții în play-out. „Nu pot să zic că aș fi mers la Universitatea Craiova. Chindia Târgoviște mi-a făcut o ofertă foarte bună, ținând cont de România și de Târgoviște. Este un salariu bun, am ales pentru familia mea, pentru că am o vârstă și trebuie să strâng bani, întrucât de la o vârstă nu o să mai pot juca. Nu plec cu regret de la Chindia, știu ce grup este la Târgoviște și știu că vor termina cel puțin pe locul 8. Întotdeauna am avut relații bune cu acest club, am ținut mereu legătura”.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here