Dorința lui Marcel Ghergu! „Vreau să nu mai avem emoții ca anul trecut”

1056

Chindia Târgoviște nu a mai câștigat de șase etape în Liga 1 și a coborât de pe locul de play-off până pe poziția a 9-a. Trupa lui Emil Săndoi a acumulat 29 de puncte din 24 de jocuri și este la 6 puncte în spatele celor de la Academica Clinceni, care ocupă locul 6, ultimul ce duce în play-off. Deși ultimele rezultate nu sunt deloc bune, Chindia a arătat bine în acest sezon și este considerată a fi una dintre surprizele plăcute ale stagiunii. Președintele formației târgoviștene, Marcel Ghergu, a discutat în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV, despre obiectivele echipei din această stagiune, despre mutarea la Buzău, dar și despre transferul lui Daniel Celea.

„Nu m-am gândit la play-off”

Marcel Ghergu a spus că obiectivul echipei rămâne evitarea retrogradării și că niciodată nu s-a gândit la un loc în play-off. Acesta își dorește ca Cherchez și Neicuțescu să revină cât mai repede în lotul echipei, pentru a pune umărul la bătăliile dificile care vor urma. „Cherchez și Neicuțescu sper să înceapă cât mai curând pregătirile alături de colegi și mai sper să îi vedem curând și la joc. E adevărat că ambii sunt cu probleme diferite, au reluat pregătirea puțin mai târziu, s-au pregătit separat, dar sper să apară și în lot. Eu nu m-am gândit niciodată la play-off sau play-out, m-am gândit doar să acumulăm cât mai mult, pentru a aborda finalul de campionat cu un număr bun de puncte, să nu mai avem emoții ca anul trecut”.

„Avem un acord la Ploiești până la finalul sezonului”

După ce a evoluat la Ploiești, Giurgiu și Buftea, Chindia se va muta până la finalul sezonului la Buzău, acesta fiind al patrulea stadion pe care formația târgovișteană își va disputa meciurile considerate acasă în această stagiune. „Am încheiat toate demersurile pentru a evolua la Buzău. Avem un acord până la finalul sezonului, ne putem desfășura jocurile considerate pe teren propriu acolo. Avem acord până la data de 30.06 și cu CSM Ploiești, aici lucrurile stau altfel. Ei au invocat un motiv de mentenanță a suprafeței de joc și au mizat pe faptul că echipa națioanală va juca acolo. Mi s-ar fi părut corect să ne spună că fac niște lucrări la suprafața de joc pentru echipa națională și apoi putem reveni. Faptul că ei ne-au interzis, mi s-a părut deplasat și am făcut demersurile necesare, urmând ca în perioada următoare, dacă va exista un prejudiciu pentru Chindia Târgoviște, să-i acționăm în judecată și vom încerca să recuperăm prejudiciul datorat acestui aspect. Sper să nu ajungem acolo, dar, oricum, nu au procedat corect. Nu este vorba de Petrolul Ploiești, ei sunt tot chiriași acolo, e vorba de CSM Ploiești, care administrează stadionul Ilie Oană”, a transmis Ghergu.

„Celea ne poate ajuta”

Ultimul transfer reușit de formația târgovișteană este fundașul Daniel Celea. Acesta a jucat ultima dată în Polonia, la formația LKS Lodz. „Noi l-am dorit de la începutul campionatului, dar el a ales Polonia. Acum s-a întors, este un jucător care ne poate ajuta. Urmează o perioadă complicată, sperăm să ne ajute indiferent că vom juca în play-off sau în play-out. Nu mai sunt discuții cu alți jucători, dar pot apărea variante. Chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat, pot fi legitimați jucători liberi de contract”, a mai spus președintele Chindiei.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here