Alături de Alex, în meciul vieții! Un tânăr tătic, fost junior la Steaua, are nevoie de ajutorul nostru

2301

Cuvintele îmi sunt prietene, însă acum le găsesc foarte greu. Unii își etalează performanțele profesionale, alții pe cele financiare, însă puțini pun preț pe adevăratele performanțe, cele spirituale. Povestea de astăzi este despre Alex, un tânăr tătic din Târgoviște, despre care am auzit multe lucruri frumoase. O poveste care mi-a răscolit sufletul și care m-a făcut să-i mulțumesc încă o dată lui Dumnezeu pentru acest dar minunat, care este viața. Și să mă rog pentru sănătatea mea, a familiei, a prietenilor, a tuturor. Acum îl port în rugăciuni și pe Alex.

Cine este Alex și de ce are nevoie de ajutorul nostru?

„Viața este atât de imprevizibilă, încât ne surprinde în fiecare moment, azi mergi într-o direcție, mâine poți să o iei pe un drum total opus. Așa este viața lui, a soțului meu. Timp de 35 de ani, viața pentru el a fost cel mai bun prieten, pentru că el iubește viața. Un om luminat, blând, săritor, cu credință în Dumnezeu, înconjurat de zâmbetele copilului său, al soției, al familiei și ale prietenilor. Dar viața ne pune la încercare mult mai mult decât am fi putut gândi vreodată. O dată cu acest diagnostic, viața lui s-a dat peste cap. O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator, o tumoare foarte rară, leiomiosarcom, de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat. Intervenția chirurgicală este extrem de periculoasă, singura varianta fiind tratamente care să oprească răspândirea cancerului și diminuarea tumorii. În speranța de a găși un tratament care să se plieze pe nevoile lui, am ajuns în Belgia. După investigații amănunțite la Spitalul Erasme, am fost redirecționați către Institutul Jules Bordet, institut oncologic specializat în tratarea tumorilor rare, unde vor fi reluate investigațiile și se încearcă identificarea unei scheme de tratament innovator, care să îl poată ajută. Alexandru are nevoie de ajutorul vostru, ședințele de chimioterapie, tratamentul, operația sunt extrem de costisitoare, peste 100.000 euro, sumă pe care nu ne putem susține până la capăt. El este și va fi un luptător. Orice donație este o speranța pentru victorie! Sunt sigură că, atunci când iubești viața și viața te va iubi. Pe el viață trebuie să îl iubească, pentru că este tânăr, are o minunăție de copil, lângă care trebuie să trăiască, oameni care îl iubesc necondiționat”.

Alexandru – omul puternic!

„Îl știm de-o viață!! Putem să spunem că relația noastră a depășit de mult limitele prietenei!! Suntem o familie și așa vom fi mereu!! Alex iubește Steaua București!! A făcut-o încă de la vârsta de 10 ani, atunci când a mers prima data pe Ghencea!! La vârsta de 13 ani și a îndeplinit visul și anume, sa joace pentru Steaua!! A activat ca și atacant în cadrul grupelor de juniori ale CSA Steaua București timp de 2 ani și jumătate și de atunci, timp de peste 20 de ani, nu a mai lipsit de la meciurile echipei, nici în meciurile de pe Ghencea, nici în deplasări și nici chiar în meciurile din cupele europene!! Viața lui e STEAUA!! Întotdeauna a fost atras de fenomenul ultras și Peluza Sud Steaua, drept pentru care, alaturi de câțiva prieteni, in anul 2002 a inscripționat un banner colorat în roșu și albastru pe care scria Târgoviște și care a fost prezent vreme de câțiva ani la tribuna a2-a, chiar langa peluza sud a Templului, acolo unde s-a împrietenit cu câțiva membri ai grupului Old Boys!! Cifra 2002 se pare că l-a urmărit pentru că, după ani, s-a alăturat grupului ultras Vacarm 2002, grup in care a fost primit ca într-o familie!! In sfârșit era fericit și împlinit pentru că știa si simțea că face parte din Peluza Sud Steaua”.

Chiar și o distribuire reprezintă un ajutor!

Alex merită și trebuie să trăiască, pentru copilașul lui, pentru doamna lui, pentru toți cei care îl iubesc! Îl putem ajuta, fiecare cu puțin sau cu mai mult! Chiar și o distribuire reprezintă un ajutor, poate fi, de ce nu, salvarea tânărului tătic! Alex are nevoie urgentă de ajutorul nostru!

NUMĂRUL DE TELEFON AL SOȚIEI (OANA): 0762.277777

CONT: RO07INGB0000999903319349

TITULAR CONT : COCIOMEAGA RADU ALEXANDRU

ING Bank

Cod SWIFT: INGBROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here