Despre primarii coerenți din Dâmbovița și primarii aerieni! Să ne rugăm ca virusul să nu afecteze masiv comunitățile administrate alandala

2439

Punctele fierbinți Răcari și Corbii Mari „livrează” cei mai mulți dâmbovițeni compatibili cu noul coronavirus. Chiar dacă sunt destule voci care comentează la adresa primarilor din cele două comunități, Marius Caravețeanu (foto) și Ionuț Bănică au acționat coerent. Le-am urmărit cu atenție activitățile din cea mai cumplită perioadă pentru localitățile pe care le conduc, iar oamenii au fost calmi, lucizi, inteligenți. Au comunicat în permanență cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu opinia publică, fără să transmită panică ori nesiguranță. Nu avem nimic de împărțit, nici măcar nu-i cunoaștem personal, însă am descoperit în dreptul lor o bună educație, un discurs realist și implicare sinceră. E genul de text care, probabil, nu prinde la publicul cititor, mai atras de materialele de atac, în care zboară bâte, pietroaie și pari. Sau de filmări cu indivizi rupți de beți spărgându-se în figuri pe ritmuri de manele, cu zlătari și pirande urlând la forțele de ordine ori cu hore, sârbe și alte țopăieli în jurul grătarelor încinse.

Sunt și primari care nu intervin, de teamă să nu piardă votanți!

Ne rugăm să nu se împrăștie masiv virusul și prin comunități din Dâmbovița cu primari subțirei la minte. Unii dintre ei sunt așa de aerieni, încât habar nu au că postările publicate în ultimele zile sunt la limita legii. Pentru că ei nu știu legea, nu cunosc prevederile ordonanțelor militare. Iar în anumite localități, sunt mulți cetățeni care își fac de cap, în special tineri și bețivani. „L-am sunat pe primar să-i spun că pe terenul de fotbal sunt tineri zi și noapte, inclusiv fete. Fac grătare, ascultă manele, joacă fotbal. Nu a făcut nimic, se teme că nu-l mai votează lumea”, ne-a reclamat cineva. La fel gândesc mulți primari, care închid ochii în fața inconștienților, ulterior votanți. Dacă nu devin responsabili, în următoarele articole le vom publica numele.

Sursa foto: targovistenews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here