Cum s-a rupt un parteneriat frumos! Mișu Regata arată cu degetul către președintele Chindiei

2499

Chindia Târgoviște a reușit să evite retrogradarea la finalul sezonului trecut, prin  decizia conducerii fotbalului românesc, care a mărit numărul echipelor participante în prima ligă, de la 14 la 16, iar trupa lui Emil Săndoi a câștigat barajul cu CS Mioveni. Deși a beneficiat de această oportunitate, Chindia nu pare să meargă pe drumul cel bun, iar oamenii din conducerea clubului târgoviștean nu reușesc să regleze lucrurile. Chindia a început rău și această stagiune, a pierdut cu Poli Iași (0-1), suferă la nivelul lotului și nu are cum să emită pretenții în acest context.

„Nu poți să faci performanță cu oameni amatori”

În ligile inferioare, Chindia Târgoviște a avut un parteneriat puternic cu Regata, însă acesta a încetat odată cu promovarea echipei în Liga 1. Invitat la emisiunea Sport Show, pe Columna TV, Cătălin Mișu, patronul companiei, a vorbit despre problemele formației târgoviștene, care se zbate să reziste în prima ligă. „Am spus din iarnă mai multe lucruri care s-au adeverit. Eu consider că a fost un sezon catastrofal, terminat la diferență mare de penultimul loc. Norocul a fost că FRF a dat respectiva lege. Nu poți să faci performanță cu oameni amatori. Întreb asociații, pe ce considerente manageriale a fost numit președintele (n.r. Marcel Ghergu)? Cine să facă un proiect? Să joci fotbal e una și să manageriezi e altceva. Sunt cel puțin o sută de manageri în acest oraș, care pot conduce acest club. Cum e posibil să aibă acces un om la milioane de euro, dacă nu are o pregătire? În primul rând, trebuiau abordați jucătorii care au plecat, pentru că erau unii fotbaliști buni. În iarnă, toți jucătorii care au mers la Voluntari, puteau fi aduși la Chindia, dar ce relații are acest președinte?”, a transmis Mișu.

S-a bătut palma, după care doar Regata a mai fost interesată

„După ce au promovat, oamenii de la Chindia au venit cu pretenții elucubrante. Suma pe care o cereau inițial, e una cu care poți să te duci liniștit la Dinamo. Au așteptat un răspuns de la alte firme, apoi ne-au abordat pe noi. Am bătut palma la Consiliul Județean Dâmbovița, am revenit cu un mail a doua zi, pe 22 august 2019, cu o schiță a discuțiilor, dar nu am mai primit niciun răspuns. Din bun simț, meritam să primim cel puțin un răspuns. Vi se pare normal ca noi să insistăm cu mail-uri? Nu există așa ceva într-un sistem privat, dar observ că pe bani publici fiecare face cum îl taie capul. Oferta era mult superioară celei de la Liga a 2-a. E ușor pentru vremelnicul președinte al Chindiei să vorbească pe banii altuia. Să spună ce bani a băgat el în fotbal? El doar a luat din fotbal”, a completat Mișu.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here