Propunerile lui Cătălin Mișu pentru asociații Chindiei! Narcis Răducan – președinte, Edi Iordănescu – antrenor

2336

Invitat în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV, omul de afaceri târgoviștean Cătălin Mișu (foto jos) a oferit foarte multe informații de real interes. Mișu a explicat cum executivul Chindiei a semnat un contract de publicitate cu firma pe care o patronează (Regata), pentru Liga 1, executiv care a devenit apoi imposibil de contactat. Cătălin Mișu condiționează acum o finanțare a Chindiei, de numirea unui alt președinte în locul lui Marcel Ghergu. „Discutăm de Liga 1, de mediu profesionist. Eu vorbesc șase limbi străine, ce să rezonez cu o persoană care are o incultură enciclopedică? Îi demonstrez oricând că e un om incult”. Contactat telefonic, președintele Chindiei nu a dorit să ofere răspunsuri.

Narcis Răducan sau Dani Coman, variante de președinte pentru Chindia!

Patronul Regata a dezvăluit că le-a recomandat asociaților doi dintre cei mai interesanți tineri manageri din fotbalul românesc, pe Narcis Răducan și pe Dani Coman. „Eu am propus două nume de președinți, și amândoi erau dispuși să vină. Am vorbit cu Narcis Răducan, în perioada Crăciunului. Pe 3 ianuarie, asociații au purtat discuții cu el câteva ore bune, la mine în casă. Vă pot spune numele antrenorului care venea la Târgoviște în acel moment, e vorba de Edi Iordănescu. Nu era mulțumit la Gaz Metan, locuia în anumite condiții la stadion, clubul era în insolvență, iar omul își rezolva problemele și putea veni la Târgoviște. Vă asigur că Edi venea pe un salariu sub al lui Viorel Moldovan, iar Narcis Răducan tot pe un salariu sub al președintelui actual. Narcis venea în primul rând pentru mine. De ce nu-l aduceți într-o emisiune? Să vedeți ce diferență este între el și Ghergu. În cazul în care nu se concretiza nimic cu Narcis Răducanu, le-am propus un alt nume, președintele actual al Astrei, Dani Coman. Vă spun că Dani ar veni și mâine la Chindia, dacă este dorit aici. La Astra se lucrează foarte greu. Nu vreau să spun mai multe…”.

„Am vorbim și cu Cosmin Contra să vină la Chindia”

Un apropiat al fostului selecționer Cosmin Contra, Cătălin Mișu, susține că l-ar fi putut convinge și pe „Guriță” să preia banca tehnică a roș-albaștrilor. „Am vorbim cu Cosmin Contra să vină la Chindia pentru șase luni, dacă nu semna cu Dinamo. Târgoviște e un oraș tentant, mulți ar veni aici. E aproape de București și, la ce salarii s-au dat atacanților aceia străini aduși pe bani mulți, veneau toți jucătorii care au mers la Voluntari. De ce nu l-a sunat Viorel Moldovan pe Hagi să-i împrumute jucători? Sau pe Dan Petrescu să i-l dea pe Pașcanu? De conducerea clubului ce să mai spun, în ce limbă să vorbească?”

„Viorel a fost printre primii patru antrenori din țară la nivel salarial”

Mișu l-a taxat chiar și pe Viorel Moldovan, chit că tocmai el l-ar fi recomandat la Chindia. „Viorel a fost printre primii patru antrenori din țară la nivel salarial, chiar dacă a spus că pentru dânsul nu banii sunt importanți. Dacă nu sunt importanți, de ce a cerut 8.500 euro la Liga 1, în condițiile în care la Liga a 2-a a avut 3.500 euro salariu? Chindia, ultima din prima ligă, a avut un buget asemănător celor de la Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani, echipe care au evoluat în play-off”. Mișu a mai spus că este tentat să se implice financiar la Rapid București, însă așteaptă rezultatul alegerilor din luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here