Mesajul sfâșietor al unei tinere din Găești! „Ajutați-ne să o salvăm pe mami”!

12003

Pentru că știm ce înseamnă ca boala să muște din părinți. Pentru că știm ce înseamnă să-ți pierzi un părinte. Pentru că știm ce înseamnă Spitalul Fundeni și chinurile prin care trec cei internați acolo. Pentru că sunt oameni care au nevoie disperată de ajutor, să poată lupta pentru fiecare zi de viață, pentru fiecare oră, pentru fiecare minut. Pentru că mai sunt oameni cu suflet și pentru că se mai întâmplă minuni, am ales să prezentăm povestea tristă a unei familii din Dâmbovița, publicată zilele trecute în Cronica de Găești. Un strigăt de disperare al unei tinere din oraș, de profesie inginer în automobile, care încearcă să-și salveze mama, diagnosticată cu leucemie, pe 11 ianuarie. Dacă, inițial, a făcut un apel pe pagina de Facebook pentru donare de sânge (Grupa A2+), Nicoleta Bujor transmite că resursele financiare ale familiei s-au epuizat.

Orice sumă, cât de mică, ne este de foarte mare ajutor!

Vreau în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care au rupt din timpul lor și au mers să doneze sânge pentru mami. De această dată, avem nevoie de bănuți. Am crezut că putem face față tuturor cheltuielilor implicate de tratamentul mamei, însă situația a devenit extrem de dificilă și nu ne mai putem descurca. Nu am cerut în viața mea nimic nimănui, este un lucru rușinos să fac asta, să îmi expun aici viața și problemele, însă fac acest lucru doar pentru mami. Nu aș fi apelat la ajutorul nimănui, dacă nu era necesar, însă pentru mami sunt dispusă să fac orice. Așa că orice sumă, cât de mică, ne este de foarte mare ajutor. Mulțumim din suflet tuturor oamenilor mărinimoși care vor dona pentru noi și îmi doresc ca orice faptă bună, făcută din inimă, să se reîntoarcă la dumneavoastră, este mesajul disperat, dar demn, al Nicoletei, care a atașat atât buletinul medical al mamei, cât și o fotografie cu părintele său, pe patul de spital. Angajata unei fabrici de confecții din Găești, Anii Bujor (46 de ani) a muncit pentru a-i oferi o educație și un viitor singurului său copil. Acum, a venit rândul fetei să lupte pentru binele mamei, pentru a-i salva viața.

Au apărut și alte complicații

Tatăl meu face zilnic naveta la mami la București, pentru a-i duce mâncare preparată cât mai steril, schimburi, și alte lucruri de care are nevoie. Pe lângă asta, este necesar să mai luăm și anumite medicamente, ace, care nu se găsesc în spital. Pe lângă leucemia de care suferă, prezintă și o boală hemoroidală destul de avansată, care de asemenea necesită tratament. Noi avem grijă și de bunica din Găești, care acum este internată la Spitalul Orășenesc. Tot noi îngrijim și bunica din partea mamei, care are un stimulator cardiac. Nu vreau să mă îmbogățesc pe seama nimănui, fac asta doar pentru mami, fac orice e nevoie, doar să fie bine, și-a completat povestea dureroasă tânăra din Găești, poveste care l-a mișcat și pe primarul Gheorghe Grigore. „Am propus în Consiliul Local să acordăm un ajutor familiei. Nu este o sumă mare, dar e oferită din inimă”. Din inimă putem ajuta și noi. Chiar și o distribuire a acestui articol reprezintă o formă de susținere.

Contul unde puteți dona!

Titular: IONELA BUJOR

IBAN: RO48RZBR0000060020283490

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here