Cristi Savu anunță noul antrenor al echipei de volei! Danielle Capriotti a preluat CSM Târgoviște

890

După un sezon complicat, echipa de volei feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a cunoscut transformări radicale. S-a renunțat la colaborarea cu Giovanni Caprara, antrenorul alături de care CSM Târgoviște a cucerit titlul național în 2021, și s-a ajuns la un acord cu un alt antrenor italian, mai puțin cunoscut, Daniele Capriotti. Și lotul a suferit modificări importante, conform spuselor lui Cristian Savu, președintele clubului târgoviștean, iar transferurile vor fi anunțate în perioada următoare, prin intermediul rețelelor de socializare.

                                                        Antrenor nou la volei

Savu este mulțumit de rezultatele înregistrate în stagiunea trecută și speră ca și în noul sezon echipa de volei să obțină o clasare bună. „Putem spune că suntem mulțumiți de rezultatele de anul trecut. Mereu ne dorim mai mult. A fost un sezon greu, lung, am fost angrenați pe mai multe planuri, în mai multe competiții, poate din această cauză nu am reușit să ne îndeplinim principalul obiectiv: câștigarea titlului național. A fost o luptă grea, cu o echipă care domină voleiul feminin de foarte mult timp. În multe momente, am dat impresia că îi putem învinge, dar ne-a lipsit ceva în momentele importante. Campionatul va începe pe 8 octombrie. La sfârșitul sezonului trecut, de comun acord, am luat hotărârea să întrerupem colaborarea cu Giovanni Caprara. Am mers tot pe filiera antrenorilor străini, am ales un antrenor italian, nu are un CV la fel de impresionant ca fostul antrenor. Este un antrenor mai tânăr, este vorba de Daniele Capriotti. A fost antrenorul echipei naționale a Letoniei, a mai antrenat și în Italia, are ceva experiență. A acceptat provocarea noastră, el va fi noul antrenor al echipei în acest sezon. Urmează să anunțăm jucătoarele care au plecat, dar și pe cele care vor juca la CSM Târgoviște în noul sezon. Avem o echipă nouă, a rămas doar o singură jucătoare din lotul de anul trecut. Am încercat să alcătuim o echipă competitivă, alături de care să ne îndeplinim obiectivele”.

Baschetul, în continuare blocat

Situația este și mai complicată pentru echipa de baschet feminin, aflată încă sunt interdicția de a face transferuri în urma dosarului Dikeoulakos. „Din câte știu, Federația Română de Baschet vrea să intervină în această problemă și să discute la FIBA pentru această situație. Această interdicție nu se prescrie niciodată, nu vom putea niciodată să transferăm jucătoare din străinătate, deși în România avem o decizie definitivă, prin care CSM Târgoviște nu datorează niciun ban acelui antrenor grec. CSM Târgoviște nu poate să plătească niciun ban acestui antrenor, în urma proceselor care au avut loc în România. La momentul acesta, încă avem interdicția la transferuri. Așteptăm vești din partea lor”, a transmis directorul CSM Târgoviște, în cadrul emisiunii Sport Bazar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here