ciprian iugulescu, amendat cu 500 lei! ,,A zis Ghergu că dacă mai face o dată, o să-l dăm afară!”

2165

Chindia Târgoviște a ajuns lider în Liga a 2-a pe munca jucătorilor și antrenorilor, dar și pe seriozitatea celor care finanțează clubul. Asociații Chindiei și-au respectat angajamentele, intervenind cu suplimentări de buget atunci când a fost nevoie. Poate că niciun club de Liga a 2-a nu a avut liniștea financiară de la Târgoviște, unde există garanția că activitatea este susținută și că drepturile bănești se achită în termen. Asociați care au acordat sprijin și încredere celor care au manageriat clubul, dar care au și intervenit atunci când s-a impus. Au simțit asta Gică Popescu, Ion Crăciunescu, Mihai Trifan sau Mugur Porumbacu, în momentul în care au început să trateze Chindia ca pe un SRL, ca o moșie proprie.

Marcel Ghergu: „Nu știu dacă trebuie să primiți scuze”  

Finanțatorii Chindiei au solicitat o anchetă la club, după ce directorul sportiv ciprian iugulescu ne-a agresat verbal, la meciul cu Ripensia Timișoara. „A venit și milogul ăsta la meci? Băga-mi-aș p… în mă-sa!”. A trecut aproape o lună de la incident și nu am aflat de vreo sancțiune. „E treaba noastră cum am sancționat. Nu știu dacă trebuie să primești scuze, nu știu dacă ți-au fost adresate acele vorbe”, a reacționat zilele trecute președintele Marcel Ghergu, care a ieșit din nou în decor luni seară, printr-o intervenție telefonică la Sport Show, pe Columna TV.

Alin Manole: „Nu-mi place modul ăsta de lucru”

„V-am spus că se va pune batista pe țambal”, a atenționat public Cătălin Mișu, patronul Regata, unul dintre sponsorii Chindiei. Și, totuși, asociații solicită răspunsuri. „Am vorbit cu Marcel Ghergu și i-am transmis că stau cam mult, ce fac cu ancheta pe injurii, cred că o lasă așa? Mi-a spus că i-a dat o amendă de 500 lei (n.r. lui ciprian iugulescu) pe regulamentul lor sportiv, dar vreau să comunice hotărârea. Mie nu-mi place modul ăsta de lucru, cu o amendă de 500 lei, spusă doar verbal. A mai zis că dacă mai face o dată, să-l dea afară”, a transmis Alin Manole, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, cel care reprezintă instituția în raport cu clubul Chindia.

Notă: Vom încerca să nu mai abordăm subiecte ce țin de conducerea clubului Chindia și să prezentăm strict informații sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here