Bărăceanu declară război comisiei lui Vasile Stroe: „Jur că o să-i dau în judecată!”

1941

Printre ultimele decizii ale Comisiei de Competiții și Disciplină se regăsește și sancționarea conducătorului de la PCM Ungureni, Florin Bărăceanu. Acesta a fost suspendat pentru șase luni competiționale și a primit o penalizare sportivă de 200 de lei, pentru injuriile pe care i le-ar fi adus observatorului Gheorghe Stoica. Nemulțumit de decizia comisiei,  Bărăceanu a ieșit cu o serie de dezvăluiri, spunând că atât cei de la FRF și LPF, dar și Emil Tudor i-au dat dreptate.

„Nu mai avem curajul să spunem nimic de frică!”

„M-au suspendat fără ca eu să știu. M-au suspendat, pentru că le-am reproșat că nu au judecat corect contestația cu Valea Mare, în contextul în care delegatul echipei mele, Adrian Iorga, le-a pus pe masă probe, legitimația bună a jucătorului de la prima echipă, vizată de AJF și medic până în 2016 și 2017. I-au făcut altă legitimație, adică dublă. Pentru ce m-au suspendat? Cum m-au suspendat? Eu nu mai sunt pe foaia de joc decât ca jucător de fotbal. Pentru ce m-au suspendat? Să nu mai fiu apt de joc în partida cu Titu, pentru că eu nu vreau să mă dau din viața acestei echipei și vreau să joc corect, să vedem cine e mai bun. În țara noastră nu mai avem curajul să spunem nimic de frică, să nu ne ia de pe stradă și să ne bage în pușcărie. Așa fac mai marii de la AJF, dacă m-au suspendat pe mine, cine mai merge cu echipa, cine mai investește bani? Vor să mă retrag din campionat și să las loc liber pentru echipa pe care o vor ei promovată. Nu se poate așa ceva! Nu-mi vine să cred ce am putut să pățesc, să ceri să judece corect și fi suspendat. Recunosc, l-am jignit pe Stoica, dar să mă dea în judecată. De ce nu au chemat Poliția? Nu îmi lua dreptul să joc fotbal pe banii mei”, a comentat oficialul formației de Liga a 5-a, implicată la promovare în Seria Vest.

„Este un abuz la adresa mea!”

„Jur pe onoarea mea că o să consult un avocat și o să-i dau în judecată! Am vorbit la FRF și LPF legat de suspendarea mea, le-am explicat cu amănunt totul, iar din spusele dânșilor, mi-au confirmat că este un abuz la adresa mea. M-au sfătuit să consult un avocat pe parte sportivă și 100% o să am câștig de cauză. Durerea mea este că au făcut în așa fel să nu pot juca, pentru că la echipa mea eu sunt capul și inima în teren. Au știut unde să lovească, să poată promova pe cine vor. Problema este că în tot scandalul, Emil Tudor nu știa nimic și mi-a dat dreptate mie, spre suprinderea mea”, a mai spus Bărăceanu.

* Articol preluat din cotidianul „Jurnal de Dâmbovița”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here