,,Cine a produs acest prejudiciu, trebuie să răspundă material”! Îi vor fi imputați lui Marius Dobă banii din Dosarul Dikeoulakos?

2024

Tribunalul București a electrocutat Clubul Sportiv Municipal Târgoviște în Dosarul Dikeoulakos, obligând la o plată de 178.000 de euro, plus o dobândă calculată începând cu 8 ianuarie 2013, rezultând un total ce merge spre 240.000 de euro. „Chestiunea aceasta poate lua o turnură negativă, care afectează bugetul Primăriei Târgoviște. Cine a acționat la momentul respectiv de o așa manieră, încât s-a produs acest prejudiciu, trebuie să răspundă material. Nu târgoviștenii, din banii cărora se finanțează Clubului Sportiv Municipal, sunt vinovați de faptul că acum CSM este pe cale să devină debitorul unui fost antrenor din urmă cu 6 ani, pentru o încetare nelegală a raporturilor contractuale. Dacă până acum consideram că este o situație dificilă, de acum înainte situația este destul de dramatică. Se poate ajunge la consecințe destul de grave”, a comentat subiectul primarul Cristian Stan, din postura de invitat al emisiunii Sport Show, la Columna TV.

CSM Târgoviște scoate Adresa nr. 2423/22.09.2015!

SportImpact.ro a dezvăluit cum și-a pregătit apărarea CSM Târgoviște, care îl aruncă în cazanul cu smoală pe fostul director sportiv Marius Dobă. „Adresa nr. 2423/22.09.2015 a fost semnată, în partea de final, de către numitul DOBĂ MARIUS care, la acel moment, îndeplinea funcția de Director Sportiv, funcție care nu îi conferea acestuia atributul reprezentării legale a clubului. Analizând adresa invocată… deși poartă antetul clubului nostru, aceasta nu a fost asumată prin semnătură de către reprezentatul legal la acel moment, numitul IUGULESCU CIPRIAN, care îndeplinea funcția de președinte, ci de o altă persoană care nu avea mandat de reprezentare în acest sens”.

Dobă trebuie să-și caute un apărător bun!

De fapt, ce reprezintă Adresa nr. 2423/22.09.2015 (foto)? Un document prin care Marius Dobă informa Federația Română de Baschet de „existența unei plăți în executarea hotărârii arbitrare pronunțată în cazul 0383/13. În acest sens, prezentei adrese îi este atașată dovada începerii efectuării plăților în legătură cu hotărârea BAT 0383/13, respectiv un ordin de plată pentru suma de 10.000 EUR, achitată în data de 18.09.2015 către reclamantul din cazul BAT 0383/13, Giorgios Dikeoulakos”. Documentul este unul important și poate cântări greu în balanța justiției, vezi pronunțarea Tribunalului București din 20 decembrie 2018. Situația se complică foarte periculos pentru Marius Dobă, chiar dacă alții sunt cu mult mai vinovați. Să nu vă mire dacă banii îi vor fi imputați lui! „Când m-o chema Poliția sau o instituție abilitată, atunci o să spun și o să arăt tot ce știu. Eu mă simt perfect nevinovat, în schimb știu absolut tot ce s-a întâmplat, dar nu vorbesc decât în fața autorităților. Când voi fi chemat la judecată, la Poliție sau la orice organ de pe pământul ăsta în România, ca martor sau cum mai vor ei, o să spun ce am de spus. Mă bazez 100% pe ce spun. Totul este în mintea mea și știu exact cum au stat lucrurile”, a comentat Dobă pentru SportImpact.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here