Înfrângere dureroasă cu Hermannstadt! Chindia alunecă pe loc de baraj

540

Chindia a avut prima ocazie a meciului, însă Letica a prins fără probleme șutul lui Akhmatov (12). Formația târgovișteană a reușit totuși să înscrie, prin Dani Popa, care a deschis scorul în urma unei acțiuni frumoase, în care l-a driblat și pe portarul echipei din Sibiu( 14). Popa a punctat din nou câteva minute mai târziu, dar reușita a fost anulată, pentru că Popadiuc se afla în poziție de offside (20). Hermannstadt a oferit replica prin Iancu, însă Căbuz a reținut fără probleme (23).

Hermannstadt a revenit în finalul jocului

Partea secundă a început cu Hermannstadt în atac, dar șutul lui Balaure a fost reținut de Căbuz (47). Echipa din Sibiu a continuat să atace, dar Orozco a intervenit bine la o fază în care Paraschiv a scăpat singur cu portarul echipei târgoviștene (60). Chindia a revenit în atac, numai că Letica a intervenit bine la încercările lui Popa (69) și Neguț (71). Hermannstadt a egalat în cele din urmă, pe un autogol al lui Orozco, la o fază în care a fost nevoie de VAR (78). Când toată lumea aștepta finalul jocului, Opruț a dat lovitura pentru Hermansntadt, pe centrarea lui Butean (90+2), iar Chindia a pierdut un joc pe care l-a avut în mână.

Caseta tehnică

Stadion: Ilie Oană – Ploiești. Au marcat: Popa (14) / Orozco(78- autogol), Opruț (90+2). Cartonașe galbene: Popadiuc (36), Akhmatov (40), Neguț (66), Orozco (77), Celea (86) / Alhassan (79). Cartonaș roșu (90+1 Iancu). Au arbitrat: Szabolcs Kovacs, Alexandru Cerei și Adrian Vornicu.

Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Corinus (46 Orozco), D. Dumitraşcu – A. Şerban (57 Atanase), Dulca, Akhmatov (58 Vorobjovas), Neguţ (76 C. Dinu) – D. Popa, Popadiuc (83 Buș). Antrenor: Toni Petrea.

Hermannstadt: Letica – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruţ – Balaure (63 Bărbuț), Biceanu (63 Alhassan), M. Sota, C. Popescu (83 Oroian) – G. Iancu (90 Babic), D. Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Foto: FC Hermannstadt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here