Chindia pierde cu ultima clasată! Concentrare scăzută în prelungiri și Voluntari taxează

1228

Chindia a produs surpriza runda trecută, când a învins pe terenul Astrei Giurgiu cu scorul de 2-1, dar nu a reușit să mai adune puncte și în etapa cu numărul 25, pierzând pe teren propriu, 1-2, cu echipa aflată pe ultimul loc în clasament, FC Voluntari. Deși formația lui Viorel Moldovan a jucat ceva mai bine decât în precedentele două partide disputate în 2020, nu a obținut nici măcar un punct, iar acum se pregătește pentru duelul din ultima etapă a sezonului regulat, cu FCSB, echipă implicată în lupta pentru titlu.

Lipsă de concentrare pe final de joc

Prima repriză a fost una echilibrată, iar prima ocazie a aparținut Chindiei, însă Berisha a finalizat slab, după ce a trecut frumos de doi adversari (4). În schimb, oaspeții nu au ratat la prima ocazie avută, Ion Gheorghe reușind să puncteze după assist-ul lui Căpățână (7). Fotbalistul Voluntariului a vrut să facă „dubla”, doar că Dinu Moldovan a intervenit bine (16). Chindia a revenit în joc, a forțat egalarea până în pauză, dar nu a reușit, pentru că Ivancic nu a profitat de două oportunități (22, 41).

Ioniță, primul gol la Liga 1

Partea secundă a fost mai săracă în ocazii. Prima a aparținut oaspeților, la lovitura liberă executată de Gorobsov, atunci când mingea a trecut puțin pe lângă poartă (78). Bic a șutat bine, însă Cojocaru a respins (82), aceasta fiind faza ce a anunțat golul egalizator al lui Ioniță, care a punctat cu o lovitură de cap (83). Când toată lumea se gândea că meciul se va încheia 1-1, Voluntari a dat lovitura, Tîră reușind să puncteze cu poarta goală, după ce Dinu Moldovan a scos în primă fază șutul lui Pașcanu (90+2).

Chindia Târgoviște – FC Voluntari 1-2 (0-1)

Stadion: Ilie Oană – Ploiești. Au marcat: Ioniță (83) / I. Gheorghe (7), Țîră (90+2). Cartonașe galbene: Diallo (78) / Simonovski (24), Struna (50), Căpățână (59).

Chindia: Moldovan – Martac, Benga, Diallo, Negrea (46 Neguț) – Piftor (66 Ioniță), Bic, Raţă, Yameogo – Ivancic, Berisha (61 Dangubic). Antrenor: Viorel Moldovan.

Voluntari: Cojocaru – Struna, Paşcanu, Achim, Kocic – Pablo de Lucas, Gorobsov – Căpăţână, Eric (55 Laidouni), I. Gheorghe (67 Sanoh) – Simonovski (46 Țîră). Antrenor: Mihai Teja.

* Articol semnat de sărbătoritul zilei Cosmin Sava (Jurnal de Dâmbovița)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here