Chindia, nulla cu Csikszereda!… Și iese din play-off

705

Chindia a avut prima ocazie a meciului, însă Ursu a trimis peste poartă din lovitură liberă (17). Șerban a executat mai bine decât colegul său, însă Gyenge a apărat senzațional (22), iar din cornerul rezultat, Moldoveanu a trimis o lovitură de cap bună, respinsă în transversală de portarul gazdelor (23). Csikszereda a oferit replica prin Jebari, însă acesta a șutat peste poartă, dintr-o poziție bună (27). Echipa gazdă a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, în urma unui duel dintre Boțogan și Szilard. Jebari a executat, Railean a apărat, însă mingea a ajuns din nou la fotbalistul echipei gazdă, iar acesta nu a mai ratat (38). Ultima ocazie a primei părți a avut-o Chindia, dar Șerban a trimis în bară, din marginea careului (44).

Fără ocazii în partea secundă

Partea secundă a fost mai închisă, însă tot echipa gazdă a fost mai aproape de gol. Singura ocazie a Chindiei a avut-o Dinu, însă șutul acestuia a fost reținut de Gyenge (66). Jelena a avut o ocazie bună. A trimis în bara porții lui Railean (68), iar mai apoi și-a bătut joc de un contraatac, finalizând modest (72). Ultima ocazie a avut-o Ronai, însă acesta nu a prins cadrul porții (79), iar scorul final a fost 1-0 pentru Csikszereda.

Caseta tehnică

Stadion: Municipal – Miercurea Ciuc. A marcat: Jebari (38). Au arbitrat: Vlad Baban (Iași), Bogdan Gheorghe (București) și Cosmin Cercel (Piatra Neamț). Rezervă: Ștefăniță Dănilă (Tunari). Observator joc: Ionuț Borcan (Ploiești). Delegat joc: Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Csikszereda: Gyenge – Szabo, Kelemen, Apro, Vita, Csuros, Veres, Jebari (90+3 Szilard), Akos (84 Bakos), Ronai (90+3 Ervin), Jelena (74 Makrai). Antrenor: Robert Ilyes.

Chindia: Railean – Gîț (74 Matiș), Plămadă, Marc, C. Dinu, Prejmerean, Boțogan (74 Albu), Călin, Ursu (59 Cojocaru), Șerban (59 Zivkovic), Moldoveanu. Antrenor: Vasile Miriuță.

Sursa foto: FK Csikszereda

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here