Catană candidează, Burtescu nu! Ion Pitaru și Vali Junghie, în comisia de validare a dosarelor

2695

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a stabilit ca alegerile pentru funcția de președinte să aibă loc pe 26 aprilie. Din comisia de validare a dosarelor vor face parte Ionel Pitaru, coordonatorul activității județene de copii și juniori, Vali Junghie, finanțatorul Voinței Perșinari, plus un jurist. Salutăm prezența în comisie a legendarului fotbalist târgoviștean Pitaru, cel mai important nume din structurile AJF Dâmbovița. Dosarele pot fi depuse până la data de 11 aprilie (inclusiv), existând și un interval de trei zile pentru eventuale contestații.

Alegeri pe 26 aprilie

O dată cu stabilirea alegerilor în Comitetul Executiv, și-au făcut publice intențiile și cei care au așteptat acest moment. „Voi candida sigur!”, a anunțat Cristian Catană (foto), secretarul general al AJF Dâmbovița și arbitru. „Sigur nu voi candida”, s-a exprimat și Septimiu Burtescu, inspector în cadrul DJST Dâmbovița și antrenor de juniori la Chindia Târgoviște. Și-au mai anunțat candidatura Tudor Emil, Costel Badea și Florin Tuiu, însă rămâne de văzut dacă ultimii doi își vor depune dosarul. Haios e că Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a fost invitat de Tudor la alegeri pe… 25 aprilie. Tot ca o informație distractivă, arbitrii care dețin PFA vor fi încadrați la noile baremuri, iar ceilalți vor fi plătiți după vechile baremuri! „Nu-i plătiți pe cei fără PFA”, ar fi sunat propunerea președintelui Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, Ioan Negoescu, respinsă de Comitetul Executiv.

Ultima oră: Ionuț Iugulescu a transmis în mod oficial că va candida și el la alegerile pentru șefia fotbalului dâmbovițean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here