Bălașa suferă: „Mi-e frică să nu mă fac de râs! Simt că nu avem viitor”

13862

FC Aninoasa a dominat categoric la nivel statistic meciul cu Concordia Chiajna 2 (18-6 șuturi la poartă, 12-3 șuturi pe poartă, 10-4 cornere), însă a pierdut 0-2 (Rogoveanu 36, 42). Echipa lui Cristi Bălașa a suferit la finalizare și a primit foarte ușor goluri, astfel încât a rezultat un scor nedrept. Eșecul l-a durut puternic pe antrenorul formației din Aninoasa, care pierde al doilea meci consecutiv și rămâne fără niciun punct acumulat. Iar declarațiile oferite de Bălașa după meci site-ului fotbaluljudetean.info, merită parcurse cu atenție.

„Una vorbesc cu ei în vestiar, alta e pe teren, nici nu știu ce să mai cred. Sunt dezamăgit că nu iese ce pregătim în cursul săptămânii. Eu unde merg îmi fac datoria și pun suflet, dacă e cazul aduc și de acasă. Nu mi-e rușine să muncesc, dar mi-e frică să nu mă fac de râs și o să mă satur. Cred că la un moment dat o să trebuiască să fac un șoc la echipa asta. Adică să nu mai vin. Poate că vorbesc și la nervi, însă simt că nu avem viitor. Mi-e rușine de oamenii din Aninoasa care vin să ne susțină și trebuie să ies cu capul plecat. Pentru ce? Nu ne înjură, nu pun presiune… Mie nu-mi place să stau în subsolul clasamentului, nu stau”.

Șocul să vină cu Petrolul Ploiești!

Chiar dacă echipa din Aninoasa trece printr-un moment foarte greu, șocul trebuie să vină printr-un rezultat bun la Ploiești, cu Petrolul, și nu prin plecarea antrenorului. La meciul cu Chiajna 2 nu s-a pierdut din vina lui Bălașa. Aninoasa a rămas fără mulți jucători importanți și nu mai are calitate în anumite zone. Nici Urban Titu nu are un început prea bun de sezon, pierzând tot pe teren propriu, 0-1 cu CS Mioveni 2 (Mincă 59). Etapă neagră pentru fotbalul dâmbovițean la nivel divizionar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here