Arbitru alergat pe prundul gârlii la Runcu! Unul dintre mocanii revoltați i-a fost coleg

4063

Tudor Emil a scăpat totalmente de sub control fotbalul dâmbovițean. Etapă de etapă apar evenimente grave prin satele și cătunele județului, pe coclaurile unde se joacă fotbal ca la răscoală. Fotbal fără garduri, cu parul în mână și printre vorbe de duh. Dar echipele sunt mulțumite, bagă ceva la traistă și găsesc înțelegere pe holurile AJF. Pentru ce să evolueze, pentru ce trebuie securitate pe stadioane, pentru ce să se respecte legile jocului? E mai bine pe japcă, cu băutura în nas și cu garanția că orice infracțiune poate fi ștearsă, dacă pui ceva la portbagaj, cartofi, varză, mere sau un kil-două de țuică.

Condiția fizică l-a salvat pe Răzvan Dobre

Duminica de după Paști a fost una plină de fotbal, dar și de incidente. O duminică pe care Răzvan Dobre, arbitru divizionar, nu o va uita niciodată. Noroc că are condiție fizică și fuge mai tare decât jucătorii de la Runcu, altfel ar fi ieșit urât. Supărați nevoie mare, câțiva localnici l-au fugărit pe arbitru spre gârlă, unde i-au pierdut urma. Printre ei, cică și un fost arbitru, până mai ieri coleg cu cel căruia i-a testat viteza. Dobre a fluierat finalul de pe unde a apucat, a așteptat să se potolească mocanii, s-a pus în mașină și dus a fost. Era 5-1 pentru Buciumeni și dincolo de minutul 70, când a început iureșul.

Ocnițarii, snopiți în bătaie de tătărani, apoi desființați la comisii

Un mizilic, pe lângă ce a fost în Sâmbăta Paștelui la Săcuieni, pe un alt stadion neîmprejmuit, unde cei de la Ocnița susțin că au fost rupți în bătaie de adversarii de la Tătărani, în frunte cu primarul Constantin Pătru. Însă tot ei au pierdut meciul la comisii, tot ei au fost amendați cu 300 lei și tot un jucător de-al nostru a fost suspendat pentru un an de zile. Să nu vă surprindă ca flăcăii de la Runcu ce l-au alergat pe prundul gârlii pe abitrul Răzvan Dobre, să fie și premiați de AJF Dâmbovița, în schimbul unui vot favorabil președintelui Tudor Emil (67 de ani)! Să mai mănânce și gura lui ceva până prin 2022-2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here