Scandal monstru la Bucșani! „Au jucat cu picioarele pe Ștefan”… „Unul de la Gura Șuții a venit cu un cuțit”

3238

Meciurile zilei la Liga a 4-a au provocat tensiuni, așa cum era de așteptat. Dacă la Viișoara, între Ulmi și Cornești (0-3), la final „cocoșii” doar s-au înfoiat, fără să se încaiere, la Bucșani a ieșit scandal mare, după cum ne-a mărturisit Titel Dinu, primarul-antrenor al liderului Gura Șuții (scor 0-1). Nu mai spun de înjurăturile și de amenințările pe care le-am primit inclusiv eu, din partea unor jucători de la Bucșani, însă am crezut că nu mai plecăm teferi de acolo. La final, băieții de la noi au fost loviți în zona vestiarelor. I-au bătut pe Negulescu, Enache și Alin Ștefan, pe ultimul l-au pus jos și au jucat cu picioarele pe el. De frică, am sunat la 112, însă până a venit Poliția de la Comișani, am apucat să urcăm în mașini și să plecăm de la Bucșani. Norocul nostru a fost Cristi Catană, care a intervenit să-i salveze pe jucătorii noștri, altfel ar fi ieșit măcel. Mi-au zis băieții că au fost amenințați că vor veni peste ei cu sabia. În plus, a arbitrat impecabil, altul nu cred că ar fi făcut față presiunii de acolo”.

„Titel Dinu și ai lui să-l pupe în fund pe Catană”

„Îmbrânceli au fost, nu și bătaie. Cât despre amenințări cu sabia, sunt invenții, dimpotrivă, am înțeles că unul de la ei a vrut să vină peste noi cu un cuțit. Să-l pupe în fund pe Catană, fără el nu ar fi câștigat niciodată la Bucșani. Ne-au dat gol din ofsaid, le-a pus-o apoi la var eronat, însă au ratat penalty-ul, cum ne apropiam de careul lor, cum fluiera ceva. Catană a pus umărul la victoria lui Titel Dinu. Eu am crezut în el, îl vedeam cel mai bun ca președinte la AJF, însă m-a dezamăgit la meciul ăsta. Vom vedea dacă mai votăm cu el”, și-a exprimat poziția și Marius Zidăroiu, antrenorul-jucător de la Bucșani.

P.S. Am lansat invitații pentru luni, la Sport Show, pe Columna TV (ora 18.00), tuturor celor care și-au anunțat candidatura pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița. Până în acest moment au acceptat Ionuț Iugulescu și Costel Badea, așteptând un răspuns și din partea lui Cristi Catană. Tudor Emil și Florin Tuiu nu vor fi prezenți.

Foto: Olimpicii Ulmi – Gloria Cornești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here