Paraschiv nu-și ascunde dezamăgirea! „Până și la Caragiale au apărut investitori, la Moreni nu vine nimeni”

6556

Peste 2.000 de oameni au asistat vineri după-amiază la Moreni la duelul „lupilor”, câștigat de Petrolul Ploiești cu 2-0 (Arnăutu 18, Ciocâlteu 20). La final, Gabi Paraschiv a vorbit încă o dată despre lipsa totală de interes a investitorilor față de Flacăra. În oraș mai mult se vorbește. Astăzi l-am rugat pe președintele asociației suporterilor să vedem dacă le putem oferi ceva băieților. Din păcate, în contul asociației sunt zero lei. Spiritul fotbalistic nu moare la Moreni, dar trebuie susținut, iar acești copii au nevoie de un imbold financiar. E ușor să stai în spatele unei tastaturi și să-ți dai cu părerea. Noi îi invităm pe toți cei care cred că pot face mai bine lucrurile, să vină în iarbă și să ne ajute. Ați văzut și astăzi că Flacăra este simbolul orașului și e păcat să nu sprijinim ceea ce încă merge la Moreni. E de neexplicat că echipa este foarte iubită, dar nu apar investitori. Până și la Caragiale au apărut investitori, pe când la Moreni nu vine nimeni. Probabil sunt mai mari orgoliile decât dorința de a ajuta și a sprijini fenomenul sportiv”.

Ciobanu: „Îi rog pe cei care sunt în inimă cu Flacăra, să nu uite niciodată de această tradiție!”

Antrenorul morenar a fost destul de acid și la adresa adversarului, liderul Seriei C3. „O echipă puternică își ia măsurile necesare, iar arbitrajul a contribuit la diferența de pe tabelă. La primul gol clar, dar nu asta a făcut diferența, în primul rând lipsa de experiență a jucătorilor mei. Petrolul este o echipă puternică de la mijloc în sus, însă dacă va promova, nu cred că va emite pretenții în Liga a 2-a”. În schimb, Romică Ciobanu, tehnicianul dâmbovițean al ploieștenilor, a vorbit în termeni de apreciere la adresa localnicilor. „A fost foarte greu. Am fost plăcut surprins de partitura tactică pe care Flacăra a abordat-o, ne-a blocat foarte bine, se vede că ne-a studiat, se vede calitatea lui Gabi Paraschiv. Am avut emoții pentru această deplasare, pentru că aici este un spirit al fotbalului moștenit, este o tradiție fotbalistică ce nu va muri niciodată, indiferent la cel nivel va fi Flacăra. Îi rog pe cei care sunt în inimă cu Flacăra, să nu uite niciodată de această tradiție! Merită plecăciuni ambele galerii, sunt oameni care susțin echipa, fără niciun interes”.

Flacăra: Curchi – Parghel, Costache, E. Matei, Cernea (71 Roman) – A. Negrea, Tocan, M. Plăcintă, Neacșu (79 Rosciugă) – A. Neguț, Drăgan.

Petrolul: Bolboașă – Antoche, Ichim, Olaru – Lambru (71 Catană), Velisar, Chindriș, Cl. Tudor (15 Andor) – Ciocâlteu, Arnăutu (63 N. Popescu), Păun (71 Țicu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here