Viorel Moldovan, personalitatea sportivă a anului 2019! „Le mulțumesc celor care m-au votat într-o asemenea postură onorantă!”

1862

Sondajul dedicat PERSONALITĂȚII SPORTIVE A ANULUI 2019 a provocat mare interes printre internauți, care au stabilit un record al numărului de voturi (aproximativ 1.300). Așa cum era normal, victoria i-a aparținut lui Viorel Moldovan, care a atras 709 voturi, adică 55% din totalul celor care și-au exprimat opțiunile în runda finală. Daniel Bălașa, creatorul celui mai important proiect din minifotbalul dâmbovițean, Young Boys Târgoviște, a fost preferat de 576 de votanți (45%). Succesul lui Moldovan este cât se poate de meritat, ținând cont că vorbim despre antrenorul care a promovat Chindia în Liga 1, acolo unde o formație dâmbovițeană nu a mai activat de 21 de ani. Pe drept, Viorel Moldovan și-a pus cel mai puternic amprenta anul trecut, la realizarea unei performațe în plan sportiv, în plan local.

„Le mulțumesc, din acest punct de vedere, celor care m-au votat într-o asemenea postură onorantă! Vreau să le mulțumesc, în acest mod, suporterilor dâmbovițeni pentru devotamentul lor! Îmi doresc să-i facem fericiți și să rămânem împreună în Liga 1!” – Viorel Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here