Viorel Moldovan acceptă remiza albă cu Petrolul! „Sunt mulțumit cu acest punct”

2381

Meciul dintre Chindia Târgoviște și Petrolul Ploiești nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor suporterilor. S-a jucat mai mult la mijlocul terenului, a fost un meci de luptă, iar cele două formații au părut mulțumite cu o remiză albă. Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, s-a declarat mulțumit la finalul jocului de efortul depus de elevii săi, dar și de punctul obținut în compania Petrolului.

* „Un meci echilibrat, știam că Petrolul va încerca să fragmenteze cât mai mult jocul, să nu putem să ne exprimăm. Oricum, per total, sunt mulțumit pentru acest punct, sper să conteze în economia campionatului pentru ceea ce ne dorim noi, promovarea. Este un punct obținut împotriva Petrolului, îi ținem sub noi. Trebuie să scoatem în evidență și programul dificil, încărcat, pe care noi l-am avut în acest debut de semi-campionat, am avut un program greu. Felicit echipa pentru efortul depus, am fost echilibrați, nu am oferit foarte multe situații adversarilor, nici nu știu dacă au avut oportunități. Noi am avut în prima repriză un șut al lui Cristi Cherchez, care a fost salvat. Pe final am încercat să punem presiune, am obținut faze fixe, am trecut pe lângă gol, dar nu am reușit să câștigăm. Mai este cale lungă, să nu ardem etapele, să ne concentrăm pe ce avem de făcut, ne dorim să ajungem să jucăm cu adversari tari în prima ligă”

* „Mă lasă indiferent evenimentele cu suporterii. Sunt concentrat la echipa mea, pe adversari, nu am fost atent la evenimentele din tribună. Îmi pare rău că nu am reușit să oferim o victorie suporterilor, le mulțumesc și le transmit să fie alături de noi în continuare. Sunt încrezător că vom reuși să dezvoltăm acest fotbal și Chindia să revină pe prima scenă, e un club de tradiție. Nimic nu se clădește de pe o zi pe alta. Nu vreau să adorm pe nimeni, mi-aș fi dorit mult mai mult din partea echipei mele pe fază ofensivă, să avem ocazii, nu a fost să fie. Ei s-au închis bine, au practicat un joc destul de agresiv, cu multe fragmentări, care ne-a scos ușor-ușor din ritm. Astfel de meciuri sunt echilibrate mereu, orice punct contează. Petrolul a avut o strategie bine pusă la punct, noi la fel. Multă lume vrea să vadă spectacol, dar sunt și astfel de jocuri, e presiune peste tot și echipele încearcă să adune puncte. Perfecțiune nu există, publicul își dorește spectacol, nu au fost ocazii, a fost un joc închis”

* „Sunt mulțumit cu acest punct, poate îmi doream mai mult, să avem mai multă inventivitate, dinamică. Nu a fost pentru că adversarul nu ne-a lăsat, nu e problema mea ce joc a practicat Petrolul. Astfel de jocuri se decid în urma unor faze fixe, unor șuturi de la distanță, am fost aproape pe final de joc, dar nu am reușit. Atunci când nu poți câștiga, important e să faci tot posibilul să nu pierzi. Nu cred că schimbările au fost defensive, l-am urcat pe Panait la mijlocul terenului și l-am scos pe Șerban, el poate să joace și mijlocaș stânga. L-am introdus pe Dumitrașcu, pentru că aveam nevoie de jucător acolo, dacă l-am urcat pe Panait. L-am mutat pe Neguț atacant, să încercăm să fim mai agresivi. Am încercat prin introducerea lui Rață să aducem mai ușor mingea în față și cred că am reușit, am venit cu centrări, am avut faze fixe, e greu să faci spectacol într-un astfel de joc. Au fost momente sub presiune, băieții au fost timorați, ceea ce s-a întâmplat în prima repriză, dar per total sunt mulțumit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here