Victorie oxigen pentru Chindia cu Snagov! Cherchez marchează și ia roșu

1992

Chindia s-a trezit din pumni după eșecurile rușinoase cu Dacia Unirea Brăila (0-1) și FC Argeș (2-4), reușind duminică o victorie importantă la Ștefănești, cu Sportul Snagov (2-1). Jucătorii lui Croitoru au înscris toate golurile, prin Cherchez (2), Acasandrei (15) și Neguț (19), numai că Lucică a greșit porțile. Cristi a plecat însă nervos la cabine, la jumătatea reprizei secunde, când a protestat prelungit în direcția arbitrului, care l-a taxat inclusiv cu cartonaș roșu (67). Chindia se menține la 6 puncte peste FC Argeș și rămâne favorită la locul de baraj pentru Liga 1. Nicu Croitoru a jucat cu Aioani – Ciobotariu, Acasandrei, Vătavu, Martac – Neguț, Pencea (64 Rogoveanu), L. Mihai, Stoica (85 Dumitrașcu) – Florea (77 Nisipeanu), Cherchez. Chindia va juca miercuri tot în deplasare, de la ora 17.00, cu Metaloglobus București.

Pace și prietenie între suporteri și jucători!!!

Iustin Popescu și Ovidiu Morariu, jucătorii Chindiei care au intrat în conflict cu suporterii la Brăila, nu au fost folosiți nici în acest meci. Dacă primul invocă în continuare o accidentare, ultimul a fost inclus în lot, dar a rămas pe banca de rezerve cu Snagov. „Într-adevăr, a fost un incident regretabil acolo. Nu se poate ca un jucător de fotbal profesionist să aibă o asemenea reacție față de orice spectator, și mai ales suporter al clubului nostru. Indiferent de situație, nu avea dreptul să riposteze. Dar, de aici până la a se crea un mare scandal… Am rezolvat-o amiabil, au fost întâlniri directe între suporteri și cei doi jucători implicați în disputa respectivă, iar lucrurile s-au rezolvat onorabil și amiabil”, a încercat o explicație întârziată președintele Marcel Ghergu.

Se clatină scaunul lui Ghergu

Președintele Chindiei a trecut prin momente delicate după mega scandalul care a lovit clubul în ziua alegerilor de la FRF, iar scaunul lui se clatină serios. Pagina de Facebook FC Chindia Târgoviște a anunțat că s-a votat pe 18 aprilie cu Ionuț Lupescu, pe linie de partid, conform directivei de la centru, informație care a aruncat gruparea de lângă Turn într-un cazan cu smoală, iar pe Marcel Ghergu în bătaie puștii. O eventuală demitere de la Chindia, i-ar afecta și poziția din Comitetul Executiv al FRF.

Foto Digi TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here