Vântul schimbării suflă din nou peste AJF Dâmbovița! Se pregătesc alegeri anticipate, Tudor Emil poate fi doborât

2308

Fotbalul dâmbovițean fierbe precum un cazan cu smoală. La comisii se petrec multe lucruri necurate, cluburile care nu au mers cu Tudor Emil pierd contestațiile pe bandă rulantă, iar tot mai mulți dintre votanții lui și-au dat seama că au fost trași pe sfoară. Practic, președintele de AJF i-a scos în față pe Cristi Catană și pe Septimiu Burtescu să aducă voturi, după care i-a debarcat cu ambele mâini, doar pentru a-și păstra funcția. Dacă Tudor are impresia că va sta liniștit pe scaunul de președinte încă patru ani, s-ar putea să aibă surprize, pentru că echipele fierb și pregătesc o lovitură de palat.

Oamenii de fotbal solicită o întâlnire cu subprefectul Florina Mureșan

Inițial s-a vorbit despre un miting împotriva violențelor pe stadioane, un miting anti AJF Dâmbovița. O idee la care nu s-a renunțat, doar că reprezentanții echipelor vor să vorbească mai întâi cu președintele comisiei județene de acțiune împotriva violenței în sport, subprefect Florina Mureșan. Pe de altă parte, se fac demersuri pentru alegeri anticipate la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, urmând ca un membru afiliat să strângă semnături din teritoriu. Mai multe cluburi au anunțat că susțin această inițiativă, care poate avea următorul traseu…

Cum poate fi trimis la pensie (și) din fotbal Tudorică Emiluț!

O treime din membri afiliați (aproximativ 35, numărul de voturi atrase de Ionuț Iugulescu) își dau acordul în scris, completat cu parafa clubului, pentru convocarea Adunării Generale. E cel mai dificil pas. Pentru a avea cvorum, e nevoie de prezența a două treimi din numărul total al membrilor afiliați (aproximativ 70), din care apoi jumătate plus unul să voteze pentru demiterea președintelui. Greu de realizat. Numai că, a doua zi se poate convoca o nouă ședință, în care nu se mai ține cont de cvorum și e suficient ca jumătate plus unul din cei prezenți să voteze schimbarea. Simplu de realizat. Fără Cristi Catană lângă el, chiar și fără Septi Burtescu, Tudorică Emiluț poate fi doborât. Tabelul e pregătit, trebuie doar completat. E nevoie de 35 de semnături. Cine se bagă?

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here