Scapă cine poate la Chindia! Iugulescu și Ghergu speră să supraviețuiască furtunii

2714

Chindia se clatină puternic după barajul de promovare pierdut la penalty-uri cu FC Voluntari. Brambureala s-a resimțit încă de la momentul reunirii de luni, cu numai 17 jucători, și cu o confirmare a staff-ului tehnic din partea președintelui Marcel Ghergu. Antrenorul Nicu Croitoru a vorbit și despre obiectiv, lăsând de înțeles că se pleacă la un drum nou cu același gând al promovării. O reunire stranie, din care nu am înțeles mare lucru. Președintele Ghergu a considerat că nu trebuie invitată și presa, însă cineva s-a ocupat de acest aspect în numele Chindiei. „Eu am făcut convocările, exceptând, în mod firesc, presa care a anunțat că ignoră activitatea clubului”, ne-a transmis un apropiat al directorului sportiv Ciprian Iugulescu, crainic la meciurile echipei. Bun, nu am fost invitați noi, însă mai sunt și alți jurnaliști la nivel local.

Reunire stranie, cu momente de derută

În ziua următoare, Iugulescu și Ghergu s-au fotografiat tare mândri alături de noul antrenor, Viorel Moldovan, fără să transmită pe site-ul clubului un mesaj simplu și de bun simț, prin care să le mulțumească pentru colaborare lui Nicu Croitoru și lui Sică Bârdeș. Cu primul s-a colaborat în ultimii patru ani, iar cu celălalt de la începutul clubului, din 2010. Încă o deficiență la nivelul comunicării și al imaginii, aspecte pe care Iugulescu și Ghergu nu au pus niciodată un preț prea mare. Probabil că nici nu realizează penibilul situației. Să apari cu antrenorii din ultimii patru ani la reunire, iar a doua zi să anunți că nu mai sunt. Șefii Chindiei par buimaci și lasă impresia că nu și-au revenit după ratarea promovării din 13 iunie.

Seria demisiilor ar trebui să se extindă!

Circulă multe povești despre demisiile lui Croitoru și Bârdeș, până la urmă logice, însă e belea mare dacă cei doi vor accepta să vorbească vreodată deschis! Așteptăm cu interes conferința de presă de miercuri dimineață, în care va fi prezentat noul antrenor. Seria demisiilor ar trebui să se extindă la Chindia Târgoviște! Așa cum am mai scris sau spus, după problemele uriașe pe care le-a lăsat în urmă la CSM Târgoviște, unde a activat ca președinte vreme de 8 ani, Ciprian Iugulescu nu ar mai avea ce să caute într-un alt proiect sportiv finanțat din bani publici, până nu clarifică situația amintită. Iar la Chindia numai director sportiv nu e, mai corect spus, e delegat, pentru că anunță schimbările în timpul meciului. Nu-l lasă nici pe Dragoș Pătru să mânânce o pâine ca organizator de competiții.

Chindia nu promovează ca echipă, dar nici jucători în Liga 1

Cât despre Marcel Ghergu, trăiește la rându-i periculos. Pare să sacrifice tot, pentru „fratele” Ciprian, la fel cum au riscat și alții în trecut, iar acum regretă amarnic. Adi Bogoi sesiza un aspect. Chindia nu reușește să promoveze în Liga 1, dar nici să transfere jucători acolo. Excepție face Dani Popa, numai că el nu e un produs crescut de club. Plus că a fost vândut la Dinamo pe mărunțiș, iar acum este cel mai în formă atacant al „câinilor”. Poate că Marcel mai merită o șansă, ținând că este și în Comitetul Executiv al FRF, numai că alături de el se impun alți oameni, cu experiență fotbalistică și cu o imagine bună. Oare Croitoru și Bârdeș sunt singurii vinovați pentru ratarea obiectivului? Sau principalii vinovați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here