Cristi Bălașa a refuzat ACS Poli Timișoara! „Aș spune DA unei oferte din partea Chindiei”

2831

Parcursul bun al celor de la FC Pucioasa, care ocupă un loc în jumătatea superioară a Seriei C3, la 5 puncte în spatele liderului Turris Oltul Tr. Măgurele, a atras atenția asupra echipei de pe Patrana. Trei dintre jucători sunt monitorizați de echipe din Liga 1, după cum transmit oficialii clubului, însă cel mai atractiv om de la Pucioasa este directorul sportiv, cu sarcini de antrenor, Cristi Bălașa (Conte). „Am avut pe masă contractul oferit de un club cu nume mare din fotbalul românesc, ajuns acum în Liga a 2-a, unde nu are un parcurs prea bun. M-am informat atent, i-am cerut un sfat chiar și lui Marcel Ghergu, și am refuzat oferta. Acolo sunt probleme financiare, iar vestiarul este dezbinat, rupt în două”, a dezvăluit Bălășică la Sport Show, pe Columna TV. Din informațiile noastre, ACS Poli Timișoara l-a dorit pe Cristi, după plecarea lui Ionel Ganea, apoi a apelat la serviciile lui Ștefan Nanu.

Ghergu: „Pentru moment avem director sportiv”

Cristi Bălașa este pe o listă scurtă a asociaților de la Chindia pentru postul de director sportiv, ocupat în acest moment de ciprian iugulescu. Chiar dacă președintele Marcel Ghergu nu vrea să renunțe la iugulescu, acesta a început să atragă atenția într-un mod neplăcut și să iasă din grațiile șefilor cei mari. Greii Chindiei vor liniște în structurile sportive, mai ales într-o perioadă politică tulbure, iar ciprian atrage scandal. Dovadă ieșirea grobiană de la meciul cu Ripensia Timișoara, în care a folosit un limbaj calomnios, bădăran. „Cristi Bălașa poate oricând să facă parte din proiectul nostru, însă pentru moment avem director sportiv”, a comentat Ghergu.

„Sper ca numele meu să fie luat în considerare de asociații Chindiei”

De ce reprezintă Cristi Bălașa o variantă pentru poziția de director sportiv la Chindia? A mai ocupat această funcție, are experiență acumulată la cluburi de la Liga 1, precum Viitorul Constanța și Concordia Chiajna, are multe contacte în fotbalul românesc, de la Gică Hagi, până la Gigi Becali, sau la nivel de federație ori internațional, dar și un trecut fotbalistic important. Băiatul cel mare, Mihai Bălașa, i-a moștenit talentul, iar acum este un jucător cu greutate atât la FCSB, cât și la naționala României. „Aș spune DA unei oferte din partea Chindiei și sper ca numele meu să fie luat în considerare de asociați. Sunt convins că aș face lucruri foarte bune, alături de Marcel Ghergu. Am devenit amândoi mai maturi și ne-am înțelege”, a transmis Cristi Bălașa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here