Remiză albă pe un teren greu! Chindia ține în șah pe FC U Craiova

575

În etapa cu numărul 28 din această stagiune a SuperLigii, Chindia Târgoviște a evoluat pe teren propriu, la Ploiești, pe arena „Ilie Oană”, cu FC U Craiova. Meciul era unul extrem de important pentru ambele formații, întrucât echipa lui Toni Petrea era în căutare de puncte, pentru a rămâne cât mai departe de zona roșie a clasamentului, în timp ce trupa lui Nicolo Napoli avea nevoie de victorie, pentru a rămâne aproape de Sepsi Sfântu Gheorghe, în lupta pentru ultimul loc de play-off. Spectacolul din teren a fost la nivel redus, iar cele două formații au fost nevoite să se mulțumească doar cu un punct de fiecare.

O singură ocazie în prima repriză

Prima repriză a fost extrem de săracă din punct de vedere al fotbalului oferit de cele două formații. Suprafața de joc a avut un rol important în acest fapt, deoarece încă se prezintă penibil pentru nivelul primei ligi. Singura ocazie a primei părți au avut-o oaspeții, însă Căbuz a reușit să rețină mingea expediată de Bahassa (13).

Chindia, mai periculoasă în actul secund

În repriza secundă, Chindia a fost prima echipă periculoasă, însă lovitura de cap a lui Buș a trecut pe lângă poartă (61). Câteva minute mai târziu, Gurău a intervenit bine la încercarea lui Dani Popa, din marginea careului (70). Ultima ocazie a partidei a aparținut echipei din Craiova, însă Căbuz a reținut fără probleme mingea expediată de Andre Duarte (90).

Caseta tehnică

Stadion: „Ilie Oană” – Ploiești. Cartonașe galbene: Orozco (5), Corinus (32), Akhmatov (73) / Albu (24), Ganea (27), Negru (81), Duarte (90+5). Au arbitrat: Cătălin Popa, Bogdan Gheorghe și Ciprian Danșa.

Chindia: Căbuz – Orozco (62 Dumitrașcu), Corinus, Boldor, Dinu – Akhmatov, Perianu – Neguț, Chamed (83 Atanase), Buș (72 Șerban) – Popa. Antrenor: Toni Petrea.

Craiova: Gurău- Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert- Albu, Achim(20 Asamoah)- Baeten(46 Sidibe), Bahassa, Ganea(46 Blănuță)-Chițu(74 Piccolomo). Antrenor: Nicolo Napoli.

Sursa foto: AFC Chindia Oficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here