Proiect studențesc la final! „Curs de formare pentru studenți”

1504

În perioada 24 august – 12 septembrie 2017, Fundația „Sportis” Târgoviște a derulat proiectul studențesc „CURS DE FORMARE PENTRU STUDENȚI”, proiect organizat cu finanțare de la Ministerul Tineretului și Sportului, în urma Concursului Național de Proiecte Studențești – 2017. Proiectul  a avut ca scop facilitarea accesului studenților din Universitatea „Valahia” din Târgoviște la programe de educație nonformală și de formare profesională în domenii de interes pentru ei și care asigură o bună integrare socială a acestora. În cadrul acestui proiect a fost organizat, în perioada 18 august – 5 septembrie 2017, un curs de formare a 20 animatori sportivi, cu durata de 60 ore. Cei 20 de beneficiari direcţi ai cursului de formare au fost studenți de la Universitatea „Valahia” din Târgoviște, cu vârste cuprinse între 18-35 ani.

Conform programei de curs pusă la dispoziție de furnizorul de servicii de formare profesională, s-au desfășurat următoarele activități:

  • Cursuri teoretice cu durata de 20 ore, ce s-au desfășurat la Târgoviște, în locațiile asigurate de partener (Facultatea de Ştiinţe Umaniste Târgovişte);
  • Aplicații practice cu durata de 40 ore, ce s-au desfășurat în localitatea Moroeni, județul Dâmbovița, într-un mediu nonformal;
  • Evaluarea competențelor, pe bază de examen susținut în fața unei comisii de examinare

Proiectul „CURS DE FORMARE PENTRU STUDENȚI”, finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, în urma Concursului Național de Proiecte Studențești – 2017,  a fost  organizat de către Fundația „Sportis” Târgoviște, în parteneriat cu Universitatea „Valahia” Târgoviște – Facultatea de Ştiinţe Umaniste Târgovişte.

FUNDAȚIA „SPORTIS” TÂRGOVIȘTE

Preşedinte,

Costache Gabriel-Marius

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here