Record de medalii pentru pugilistele de la CSM și CS Târgoviște! Mihaela Radu și Ana Maria Toma au devenit campioane naționale

1395

Boxul târgoviștean continuă să producă rezultate importante, iar acum a venit rândul fetelor să urce pe podium. La ultima ediție a Campionatului Național de box cadete, junioare, tineret și senioare, găzduită de Sala „Olimpia”, din București, pugilistele legitimate la CSM și CS Târgoviște au obținut nu mai puțin de 12 medalii, un adevărat record. Pentru secția de box a Clubului Sportiv Municipal, coordonată de Nicu Tamaș, au urcat în ring Mihaela Radu (campioană națională de seniori – cat +80 kg), Ana Maria Toma (campioană națională de juniori la cat 46 kg), Ana Maria Dobre (vicecampioană națională de cadete – cat. 43,5 kg), Francesca Oancea (vicecampioană la cadete – cat. 62 kg), Dariana Vasile (locul 3 la senioare – cat. 75 kg), Tania Ionescu (locul 3 la tineret – cat. 60 kg) Georgiana Stan (locul 3 la junioare – cat. 66 kg) și Ștefania Buzățel (locul 3 la junioare – cat. +80 kg).

„E o satisfacție foarte mare”
Secția de box a Clubului Sportiv Târgoviște și-a adăugat, la rându-i, patru medalii în palmares, după ce toate cele patru sportive care au reprezentat clubul au urcat pe podium. În urma unor evoluții pe măsură, două dintre pugilistele pregătite de Gheorghe Stan și Alexandru Stan au devenit vicecampioane naționale la junioare. Este vorba de Gabriela Fanache, la categoria 41,5 kilograme și Ana Nae, la categoria 72 de kilograme. În schimb, cadetele Ștefania Bănică (cat. 56 kilograme) și Elena Stoica (62 kilograme) au intrat în posesia bronzului. „A fost un examen important pentru fetele noastre acest Campionat Național, organizat în condiții speciale, din cauza pandemiei de coronavirus. Toate cele patru pugiliste au dat în ring tot ce au avut mai bun. E o satisfacție foarte mare pentru mine și echipa noastră că am reușit să avem patru sportive pe podiumul de premiere”, a declarat Gheorghe Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here