Pro Activ rămâne sus! Târgoviștea dă vicecampioana României la fotbal tenis

1690

În ciuda pandemiei de COVID-19, a avut loc play-off-ul Campionatului Național de Fotbal Tenis, la care a participat și gruparea dâmbovițeană Pro Activ Târgoviște, finanțată de Mirel Fleancu și Lorin Petrescu (foto). S-a concurat la simplu, dublu și triplu, pentru ca mai apoi, în funcție de rezultatele înregistrate, să se stabilească clasamentul final. Cele două etape de play-off / play-out ale Campionatului Național de Seniori, ediția 2020, s-au desfășurat pe la Târgoviște și la Lupeni. Pro Activ a înregistrat rezultate bune, a reușit să se claseze pe podium la fiecare probă, obținând într-un final locul 2 la general, cu 23 de puncte. Primul loc a fost ocupat de Comexim Lupeni, cu 27 de puncte, iar podiumul a fost completat de CSU Ploiești, cu 18 puncte.

Pe locul 2 la simplu

Formația târgovișteană s-a mișcat bine la proba de simplu, acolo unde a încheiat faza play-off-ului pe locul secund, cu 19 puncte. Pro Activ a terminat la un singur punct în spatele liderului Comexim Lupeni. Podiumul a fost completat de Gombos Târgu Mureș, cu 17 puncte, iar pe locul 4 a terminat CSU Ploiești, cu 16.

Locul secund și la dublu

Situația s-a repetat și la proba de dublu, acolo unde Pro Activ a adunat tot 19 puncte și a încheiat această fază pe locul 2, în spatele celor de la Comexim Lupeni, care au strâns 20 de puncte. Podiumul a fost încheiat de Victory Cluj-Napoca, cu 17 puncte, iar pe 4 a fost CSU Ploiești, cu 16 puncte.

Locul 3 la triplu

Cele mai modeste rezultate au fost înregistrate la triplu, acolo unde Pro Activ a încheiat competiția pe locul 3, cu 18 puncte, în spatele celor de la Victory Cluj-Napoca și Comexim Lupeni. CSU Ploiești a încheiat competiția pe locul 4, cu 16 puncte.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here