Iugulescu atacă direct! „Prisăcaru și Catană nu îndeplinesc condițiile de candidatură”

2030

Ionuț Iugulescu și-a depus pe ultima sută de metri dosarul pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița și contestă din start cei mai puternici contracandidați, pe Ciprian Prisăcaru și pe Cristian Catană. „Aștept decizia comisiei de validare a dosarelor și sunt pregătit să urmez pașii următori, pentru că eu consider că Ciprian Prisăcaru și Cristi Catană nu îndeplinesc condițiile de candidatură. Am întrebări publice pentru amândoi. Să ne răspundă domnul Ciprian Prisăcaru ce funcție oficială activă, vizibilă, a avut în ultimii cinci ani de zile în fotbalul dâmbovițean? A apărut pe un raport de arbitraj, a fost văzut la meciuri? Cât despre Catană, m-a surprins cum poate să candideze! Eu nu pot să las lucrurile așa, după ce ne-a făcut de râs în toată țara, în presa națională și ne face de râs în continuare. Nu e moral să candideze, motiv pentru care m-a ambiționat să-mi depun dosarul. Din auzite, am înțeles că nici domnul Tuiu nu ar îndeplini condițiile legate de studii superioare de lungă durată, dar aici nu cunosc și nu comentez. Consider că din comisia de validare a dosarelor ar fi trebuit să facă parte și o persoană cu pregătire juridică”, a ținut Iugulescu să-i fie prezentată opinia, prin intermediul nostru. 

Catană: „E lipsă de fair-play! Să o lase mai ușor cu moralitatea”

Nu am nimic de comentat în legătură cu componența comisiei de validare a dosarelor și nici nu contest dreptul vreunui candidat. Îmi place competiția și nu mi-e teamă că suntem mai mulți competitori. Acesta e semnul unei democrații sănătoase”, a sunat reacția lui Ciprian Prisăcaru. O poziție pe subiect a avut și Cristian Catană, care îl înfruntă pe Iugulescu, însă fără să-i pronunțe numele. „Fără supărare, dar mi se pare lipsă de fair-play. Dacă tot e așa vehement, să spună la care punct nu mă încadrez? Mai am un pic și visez statutul, iar criteriile le știu pe dinafară. Sincer, nu-mi fac griji, am totul legalizat prin notar. Asta cu moralitatea, să o lase mai ușor, că ar fi multe de spus, foarte multe de spus. Nu știu dacă poate un candidat să țină lecții de moralitate, pentru că e subiectiv. Am înțeles cum stă treaba, contestă și el pe cine are șanse. Eu sunt de aceeași părere cu Ciprian Prisăcaru, să fie competiție, să fim mai mulți, asta înseamnă fair-play. Am încredere în comisia de validare a dosarelor și sunt convins că va judeca în conformitate cu statutul, pentru că nu este foarte greu. Eu nu cunosc dosarul celorlalți și nici nu mă preocupă asta. Nu mă transform în avocatul nimănui, însă dacă omul are de la notar tot ce spune statutul, cum poți să-l contești ca și contracandidat?”. Florin Tuiu nu a putut fi contactat, pentru a exprima o poziție legată de comisia de validare a dosarelor, care se va întruni joi după-amiază. 

Notă: Nu vom publica poziții care depășesc granițele subiectului alegeri și nici nu vom accepta comentarii denigratoare la adresa candidaților. Revenim cu îndemnul pentru o competiție decentă, în care înverșunarea și răutățile nu-și au rostul. Fotbalul dâmbovițean are nevoie de profesioniști, de oameni educați și de candidați competenți, care pot face ulterior echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here