Iubesc Chindia și nu urăsc pe nimeni! Neghina se va alege de bob

1893

Chindia poate ajunge duminică pe prima poziție în Liga a 2-a, dacă va trece de Sportul Snagov, și își depune serios candidatura pentru un loc promovabil. Important e ca echipa târgovișteană să facă pasul către prima divizie și să nu ne mai amăgească an de an. Nu voi merge nici la meciul cu Snagov, nu am niciun chef să fiu măscărit iarăși de directorul sportiv ciprian iugulescu sau lătrat de potăile care i se gudură pe lângă palmă. Voi urmări jocul la tv, voi scrie cronica imediat după și nu la trei-patru zile, cum apare pe site-ul clubului sau pe unde mai debitează indivizi care ajung mai des la Poliție, decât pe la părinți.

Am convingerea că se va promova!

Iubesc Chindia și am convingerea că va ajunge în Liga 1! Eu am încredere în primarul Târgoviștei, Cristian Stan! Îmi place sincer și de Alin Manole, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița! Îl respect pe senatorul Adrian Țuțuianu, chiar dacă foarte mulți îi vor acum capul. Nu-mi place politica, nu fac politică, însă nu mi-e teamă să spun și să scriu ce gândesc. Cu precizarea că nu am nicio obligație la cei nominalizați, nu le-am solicitat niciun favor și nici nu am vreo intenție. Nu sunt dator nimănui, nu fac jocurile nimănui și nu voi fi sluga nimănui. Milogi sunt alții, cârpe, rebuturi umane. La muncă, fătăilor, nu la întins mâna! Ce povești simpatice spun băieții din galerie…

Marcele, gândește limpede!

Au trecut mulți viteji pe la clubul de lângă Turn, însă nu au făcut prea mulți purici. Marcel Ghergu a rezistat cel mai mult pe funcția de președinte, pentru că e cel mai bun președinte al Chindiei. Sunt primul care a spus asta și nu mi-am schimbat poziția. Chit că mi-a transmis că le blochează celor din club accesul la emisiunea pe care o moderez la Columna TV. Marcel e „vrăjit” în perioada asta, nu mai vede și nu mai aude decât anumite persoane. Sper să iasă la timp de sub „hipnoză” și să gândească din nou limpede. Acum e pe cai mari, însă vor veni și momente tulburi, de cumpănă. Să vedem atunci cine îi rămâne prieten!

Am încredere în instituțiile statului!

Nu am vrut să mai fac public, dar e bine, totuși, de știut. Primesc constant mesaje de amenințare sau denigratoare, din partea unor indivizi care și-au luat amenzi inclusiv luna aceasta. Și abia s-a dezlănțuit furtuna! Eu nu mă bag cu alții, merg pe drumul meu. Și nici nu vreau să-mi fac dreptate singur, sunt instituții ale statului care pot să intervină. Iar eu am încredere în ele. Nu am pierdut niciun proces de presă, indiferent că s-a judecat la Tribunalul Dâmbovița, Curtea de Apel sau Înalta Curte de Casație și Justiție. Am încredere și în DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism), care poate face lumină în „Dosarul Dikeoulakos”, unde am informații că s-a implicat încă de anul trecut. Cum am redeschis subiectul, cum s-au reluat atacurile în direcția mea.

Notă: Speriați de numărul mare de jurnaliști uciși, 56 numai în primele 9 luni ale acestui an la nivel mondial, apropiații îmi cer să renunț la această activitate. Nu o voi face! Vreau să cred că ei exagerează și nu eu.

Foto: AFCChindiaTârgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here